Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Το πεντάστερο Summer Senses ξεκινά τον Ιούνιο στην Πάρο

Τατιάνα Ρόκου - 19 April 2019, 10:05

Με 45 δωμάτια και 55 πολυτελείς σουίτες, σε κτιριακές εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τα 5.000 τ.μ., το ξενοδοχείο διαθέτει δύο εστιατόρια, δύο bar, εγκαταστάσεις spa, γυμναστήριο, τρεις πισίνες συνολικής έκτασης 1.000 και πλέον τ.μ., αλλά και ιδιωτικές πισίνες για επιλεγμένες σουίτες.


Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες υλοποίησης του ξενοδοχείου Summer Senses, της μεγαλύτερης τουριστικής επένδυσης στο νησί της Πάρου για το 2019, σύμφωνα με την εταιρεία. Με δυναμική 100 δωματίων σε μια έκταση 27.000 τ.μ., το Summer Senses αναμένεται να ανοίξει για πρώτη φορά τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2019.

Η Πάρος αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενους τουριστικά προορισμούς και η παρουσία του Summer Senses, η κατασκευή του οποίου ξεκίνησε το 2017, αναβαθμίζει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλάζοντας τα δεδομένα στον ξενοδοχειακό χάρτη του νησιού.Το Summer Senses, στην περιοχή της Μάρπησσας, είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Πάρο. Με 45 δωμάτια και 55 πολυτελείς σουίτες, σε κτιριακές εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τα 5.000 τ.μ., το ξενοδοχείο διαθέτει δύο εστιατόρια, δύο bar, εγκαταστάσεις spa, γυμναστήριο, τρεις πισίνες συνολικής έκτασης 1.000 και πλέον τ.μ., αλλά και ιδιωτικές πισίνες για επιλεγμένες σουίτες.

Στο πλαίσιο της μεγάλης επένδυσης το ξενοδοχείο προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Hytra, του Ομίλου Τραστέλη, φέρνοντας στην Πάρο τη Galazia Hytra. Η ομάδα του εστιατορίου Galazia Hytra ταξιδεύει στο νησί με μοναδικές συνταγές που πρεσβεύουν τη δημιουργική ελληνική κουζίνα.

Τη διαχείριση του Summer Senses έχει αναλάβει η HIP.Hospitality, που διαθέτει πολλές επιτυχημένες συνεργασίες στον ξενοδοχειακό κλάδο. Ο κ. Πάνος Πανταζόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της HIP.Hospitality, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το συγκεκριμένο project, καθώς το Summer Senses έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα του τουρισμού στην Πάρο. Πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση που στόχο έχει την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει το νησί και την ανάδειξη της έννοιας της ελληνικής φιλοξενίας στο σύνολό της”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top