Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρουσίαση του πλαισίου για μία Πολυκεντρική Τουριστική Ανάπτυξη από τον Τομέα Τουρισμού της ΝΔ
Τουριστική πολιτική

Παρουσίαση του πλαισίου για μία Πολυκεντρική Τουριστική Ανάπτυξη από τον Τομέα Τουρισμού της ΝΔ

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης παρουσιάστηκαν, επίσης, τα ευρήματα της έρευνας του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ) 'Εξελίξεις στα Βασικά Μεγέθη της Ελληνικής Ξενοδοχίας το 2018'.

Συνεδρίασε, υπό την προεδρία του αρμόδιου Τομεάρχη και βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Μάνου Κόνσολα, ο Τομέας Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος και αντικείμενό της ήταν η παρουσίαση των προτάσεων του Τομέα Τουρισμού Νέας Δημοκρατίας για μία Πολυκεντρική Τουριστική Ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης, παρουσιάστηκαν, επίσης, τα ευρήματα της έρευνας του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ) με τίτλο: “Εξελίξεις στα Βασικά Μεγέθη της Ελληνικής Ξενοδοχίας το 2018”, από την αντιπρόεδρο του ΞΕΕ και υποψήφια βουλευτή της εκλογικής περιφέρειας Ζακύνθου, κα Χριστίνα Τετράδη και τον γενικό διευθυντή του ΙΤΕΠ, κ. Γιώργο Πετράκο.

Οι προτάσεις του Τομέα Τουρισμού παραδόθηκαν, από τον τομεάρχη, στον γραμματέα Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργο Στεργίου και σ
τον πρόεδρο του κόμματος, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε δήλωσή του, ο κ. Κόνσολας τονίζει: “Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Τομέα Τουρισμού, αλλά και τους φορείς του τουρισμού, για τη συμβολή τους στη διαμόρφωση των προγραμματικών μας προτάσεων.

Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για μια πολυκεντρική τουριστική ανάπτυξη.

Στηρίζεται στη μείωση των φόρων στο τουριστικό προϊόν, στη διαμόρφωση ενός φιλικού κλίματος για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την προσέλκυση επενδύσεων, στην ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, στην ενίσχυση της κρουαζιέρας και στην αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης.

Είναι ένα πλαίσιο προγράμματος που συνδέεται με μεγάλες και τολμηρές αλλαγές και στοχεύει στην αύξηση του ποσοστού με το οποίο ο τουρισμός μας συμβάλλει στη διαμόρφωση του ΑΕΠ”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024