Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τάσεις

Η Δευτέρα του Πάσχα η ημέρα με τις πιο πολλές πτήσεις στα ελληνικά αεροδρόμια

Τατιάνα Ρόκου - 19 April 2019, 11:40

Περισσότερες από 200 πτήσεις διαταράχθηκαν στα αεροδρόμια της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Πάσχα, το 2018.


Η διεθνής εταιρεία αποζημίωσης πτήσεων AirHelp αποκάλυψε ότι πάνω από 200 πτήσεις διαταράχθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Πάσχα πέρυσι. Πάνω από 23.000 Έλληνες επιβάτες που ταξίδεψαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση μεταξύ Μεγάλης Παρασκευής και Δεύτερης ημέρας του Πάσχα πέρυσι, μπορεί να δικαιούνται αποζημίωση.

Κατά τη Πασχαλινή περίοδο, το 2018, από τη Μεγάλη Παρασκευή, 6 Απριλίου  έως και τη Δεύτερη ημέρα του Πάσχα, 9 Απριλίου, παρατηρήθηκε ο περισσότερος κόσμος στο αεροδρόμιο. Σε περισσότερες από 200 πτήσεις σημειώθηκαν διαταραχές, και αυτές ήταν οι 10 πιο διαταραγμένες διαδρομές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των διακοπών, για το 2018:

1. Ελλάδα - Βρετανία, Μάντσεστερ
2. Ελλάδα - Ελβετία, Γενεύη
3. Ελλάδα - Ισραήλ, Τελ Αβίβ
4. Ελλάδα - Αγγλία, Γκατγουικ
5. Ελλάδα- Αίγυπτος, Κάιρο
6. Ελλάδα - Γερμανία, Βερολίνο
7. Ελλάδα - Ιταλία, Ρώμη
8. Ελλάδα - Βρετανία, Λονδίνο
9. Ελλάδα - Γερμανία, Φρανκφούρτη
10. Ελλάδα - Ολλανδία, Άμστερνταμ

”Οι διαταραχές της πτήσης επηρεάζουν πολλούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων διακοπών, όπως το Πάσχα και, δυστυχώς, δεδομένου ότι το 85% των επιβατών δεν κατανοούν τα δικαιώματά τους, οι αεροπορικές εταιρείες επωφελούνται από την άγνοια των καταναλωτών” λέει εκπρόσωπος της AirHelp. ”Καλούμε τους επιβάτες να διαβάσουν τα δικαιώματά τους για τις διαταραχές, θέματα αποσκευών και υπεράριθμες πτήσεις για να διασφαλίσουν ότι δε θα χάσουν την αποζημίωση που μπορεί νομίμως να ζητήσουν, εάν αντιμετωπίσουν διαταραχές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Πάσχα”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top