Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα πλατφόρμα στελέχωσης από τη Workathlon
Ξενοδοχία

Νέα πλατφόρμα στελέχωσης από τη Workathlon

Βασικά χαρακτηριστικά της νέας πλατφόρμας είναι: α) Το σύστημα λαμβάνει τις πληροφορίες από το βιογραφικό που αναρτεί ο υποψήφιος με ένα κλικ και τις εντάσσει αυτόματα σε ένα επαγγελματικό προφίλ, β) κάνει αίτηση σε θέσεις εργασίας με το πάτημα ενός κουμπιού, και γ) έχει το προσωπικό του τεχνητό σύμβουλο να παρακολουθεί την εξέλιξη των αιτήσεών του.

Η Workathlon, η βραβευμένη πλατφόρμα στελέχωσης αποκλειστικά για τον κλάδο της φιλοξενίας, κάνει το επόμενο βήμα στον τρόπο που εργοδότες και εργαζόμενοι του κλάδου βρίσκουν το ιδανικό τους ταίρι, λανσάροντας τη νέα της πλατφόρμα που φιλοδοξεί να φέρει την επανάσταση στο χώρο της ξενοδοχειακής στελέχωσης.

Aνταποκρινόμενη στα διαρκώς μεταβαλλόμενα δεδομένα της βιομηχανίας, η Workathlon δημιουργεί τη 2η και ακόμη πιο αυτοματοποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας της. Επιστρατεύοντας πάντα τις γνώσεις των ειδικών και την τεχνολογία επιθυμεί να δώσει λύση στο βασικό πρόβλημα που βιώνει σήμερα ο κλάδος: αυτό της αδυναμίας εύρεσης ταλαντούχων υποψηφίων εκ μέρους αξιόλογων εργοδοτών και το αντίστροφο.

Αποστολή της Workathlon είναι, σύμφωνα με την εταιρεία, “να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που οι εργοδότες ξενοδοχείων, κρουαζιερόπλοιων, ταξιδιωτικών πρακτορείων, πολυτελών εστιατορίων και σκαφών βρίσκουν τα μέλη της ομάδας τους, ενώ παράλληλα μεριμνά ώστε οι επαγγελματίες φιλοξενίας, οποιουδήποτε πόστου και εμπειρίας, να βρουν την εργασία που θα αγαπήσουν όσο το δυνατόν πιο εύκολα και ευχάριστα”.

Βασικά χαρακτηριστικά της νέας πλατφόρμας που θα απολαύσουν οι υποψήφιοι αποτελούν τα παρακάτω:
1. Το σύστημα λαμβάνει τις πληροφορίες από το βιογραφικό που αναρτεί ο υποψήφιος με ένα κλικ και τις εντάσσει αυτόματα σε ένα επαγγελματικό προφίλ
2. Κάνει αίτηση σε θέσεις εργασίας με το πάτημα ενός κουμπιού.
3. Έχει το προσωπικό του τεχνητό σύμβουλο να παρακολουθεί την εξέλιξη των αιτήσεών του.

Ενώ παράλληλα στους εργοδότες:
1. Μέσω της τεχνητής νοημοσύνης οι πιο κατάλληλοι αιτούντες σε κάθε θέση μπορούν τώρα να προβάλλονται στις υψηλότερες θέσεις της λίστας, αποδεσμεύοντας τους εργοδότες από ατελίωτες ώρες αξιολόγησης μη σχετικών βιογραφικών.
2. Σε μία περίοδο που περισσότερο από ποτέ, ακούμε ότι η ιδέα της “κουλτούρας που βασίζεται στην πληροφορία” να μπαίνει ολοένα και περισσότερο στον κόσμο της στελέχωσης, η πλατφόρμα δίνει τώρα τη δυνατότητα παρακολούθησης όλων των αιτήσεων σε πραγματικό χρόνο, να τις αναλύει και να διευκολύνει τους εργοδότες να αξιολογήσουν  την τρέχουσα στρατηγική στελέχωσης τους.
3. Έχουν πρόσβαση σε χιλιάδες βιογραφικά εξειδικευμένων επαγγελματιών χρησιμοποιώντας απλά την μπάρα ανεύρεσης υποψηφίων.
Αυτές είναι μόνο μερικές μόνο από τις απίστευτες δυνατότητες που προσφέρει η νέα πλατφόρμα της Workathlon, οι οποίες συνοδεύονται από ένα απόλυτα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον που εκμηδενίζει αποστάσεις και εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024