Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ποδηλατικός τουρισμός

Ενεργή η παρουσία των Bike Friendly Hotels στην έκθεση Greek Travel Show

Θοδωρής Κουμέλης - 22 April 2019, 10:26

Η συμμετοχή του 'Bike Friendly Hotel' σε άλλη μια έκθεση τουρισμού είχε ως στόχο τη διάδοση του ποδηλατικού τουρισμού και την προβολή των πιστοποιημένων ξενοδοχείων του δικτύου, που πλέον ξεπερνούν τα 60 σε όλη την Ελλάδα και προσφέρουν υπηρεσίες προς τους ποδηλάτες για τη διευκόλυνσή τους στις ποδηλατικές τους εξορμήσεις.


Το σήμα πιστοποίησης ξενοδοχείων “Bike Friendly Hotel” συμμετείχε στην έκθεση Greek Travel Show 2019 που πραγματοποιήθηκε στις 12-14 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο της HELEXPO στο Μαρούσι.

Η συμμετοχή του “Bike Friendly Hotel” σε άλλη μια έκθεση τουρισμού είχε ως στόχο τη διάδοση του ποδηλατικού τουρισμού και την προβολή των πιστοποιημένων ξενοδοχείων του δικτύου, που πλέον ξεπερνούν τα 60 σε όλη την Ελλάδα και προσφέρουν υπηρεσίες προς τους ποδηλάτες για τη διευκόλυνσή τους στις ποδηλατικές τους εξορμήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, το “Bike Friendly Hotel”, έδωσε το ποδηλατικό του στίγμα και στις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης το Σάββατο 13 Απριλίου. Η πρόεδρος της NATTOUR, κα Τατιάνα Ρόκου, πραγματοποίησε ομιλία-παρουσίαση του σήματος πιστοποίησης με τίτλο: “Bike Friendly Hotel, ο εναλλακτικός τουρισμός συναντά την ελληνική φιλοξενία”, στον κεντρικό χώρο εκδηλώσεων της έκθεσης.Το ενδιαφέρον των επισκεπτών για την έκθεση, που κορυφώθηκε κυρίως το Σάββατο και την Κυριακή, 13 και 14 Απριλίου αντίστοιχα, αποτυπώθηκε και στην αδρή επισκεψιμότητα του περιπτέρου της NATTOUR - Bike Friendly Hotels. Εκατοντάδες επισκέπτες στάθηκαν και ενημερώθηκαν για το σήμα πιστοποίησης ξενοδοχείων για τον ποδηλατικό τουρισμό, τα πιστοποιημένα ξενοδοχεία του δικτύου και τις δυνατότητες ποδηλασίας σε προορισμούς ανά την Ελλάδα.

Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος των επισκεπτών της έκθεσης για το περίπτερο του “Bike Friendly Hotel” ήταν ότι τα περισσότερα από τα φυλλάδια και τις μπροσούρες των πιστοποιημένων ξενοδοχείων και ποδηλατικών εταιρειών που βρίσκονταν στο stand του περιπτέρου εξαντλήθηκαν. Πολλές ήταν και οι περιπτώσεις επισκεπτών και φίλων της φύσης και των εναλλακτικών δραστηριοτήτων, οι οποίοι αναζητούσαν οργανωμένα πακέτα διαμονής και εξυπηρέτησής τους ως ποδηλάτες από τα ξενοδοχεία του δικτύου.Η επιβράβευση των εκπροσώπων του “Bike Friendly Hotel” από τους επισκέπτες της έκθεσης για τις προσπάθειες στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και τόνωσης του ποδηλατικού τουρισμού σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποτελεί τον ισχυρότερο παράγοντα για την συνέχιση των ενεργειών του “Bike Friendly Hotel”.

Η αύξηση των πιστοποιημένων ξενοδοχείων, που αυτή την στιγμή αποτελούν 60 σε όλη την Ελλάδα, αποτελεί δείγμα μιας “συλλογικής” προσπάθειας ενίσχυσης του θεματικού τουρισμού και των εναλλακτικών τρόπων μετακινήσεων των τουριστών-επισκεπτών, την οποία επάξια καταβάλουν τα μέλη του δικτύου των πιστοποιημένων ξενοδοχείων και ποδηλατικών εταιρειών σε συνεργασία μαζί με την εταιρεία NATTOUR.

Διαφοροποιώντας το προϊόν τους, στην περιοχή τους, με την απόκτηση του label, οι ξενοδόχοι γίνονται πιο ανταγωνιστικοί και προσελκύουν ποδηλάτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Στόχος είναι ένα οργανωμένο επίπεδο διαμονής για Έλληνες και ξένους λάτρεις της ποδηλατικής περιήγησης και άθλησης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top