Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Πελοπόννησος ζητά την τουριστική στήριξή της από τον απόδημο Ελληνισμό
Προώθηση προορισμού

Η Πελοπόννησος ζητά την τουριστική στήριξή της από τον απόδημο Ελληνισμό

Σε ραδιοφωνική εκπομπή στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ 'Η Φωνή Της Ελλάδας', ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας δρ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος, αναφέρθηκε στις επενδυτικές ευκαιρίες στον τουρισμό στην Πελοπόννησο και καλεσε τους απανταχού Έλληνες της διασποράς να στηρίξουν επενδυτικά και αναπτυξιακά την ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Έκκληση σε σχεδόν 10.000.000 απόδημους Έλληνες σε όλο τον κόσμο απευθύνουν ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου (ΤΟΠ) και οι ενώσεις – σύλλογοι ξενοδόχων μέλη του, προκειμένου να στηρίξουν τουριστικά και επενδυτικά την Πελοπόννησο.

Σε δίωρη ραδιοφωνική εκπομπή που έγινε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ “Η Φωνή Της Ελλάδας”, που απευθύνεται και ακούγεται από τους Έλληνες του εξωτερικού, αλλά και από δημοσιογραφικούς οργανισμούς που συνδέονται με τους Έλληνες της διασποράς, εκπρόσωποι πρόεδροι των Ενώσεων Ξενοδόχων των Περιφερειακών Ενοτήτων Αργολίδας, Αρκαδίας Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας μέλη του ΤΟΠ, προέβαλαν το τουριστικό προϊόν της περιοχής τους και παρακίνησαν τους απανταχού αποδήμους Έλληνες να επισκεφθούν και να προωθήσουν τις ομορφιές της ιδιαίτερης πατρίδας τους σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΤΟΠ και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας δρ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος, απευθυνόμενος στους απόδημους Έλληνες της διασποράς σε όλο τον πλανήτη και κυρίως στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Αυστραλία, και στην Αφρική που έχει μεταναστεύσει και ο κύριος όγκος των Πελοποννησίων, θα αναφερθεί στις επενδυτικές ευκαιρίες που δίδονται γύρω από τον τουρισμό στην Πελοπόννησο και θα καλέσει τους απανταχού Έλληνες της διασποράς οι οποίοι αποτελούν μια ισχυρή δύναμη, να στηρίξουν επενδυτικά και αναπτυξιακά την ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Στόχος είναι η ενίσχυση της τουριστική προβολής της Πελοποννήσου, η παρακίνηση για νέες επενδύσεις από Έλληνες του εξωτερικού στην Πελοπόννησο και η ενίσχυση των συνεργειών μεταξύ των τοπικών αναπτυξιακών φορέων και τον απόδημο ελληνισμό ώστε όλοι μαζί ως μια επιχειρηματική μονάδα να δημιουργηθεί προστιθέμενη κοινωνική αξία, νέος κοινωνικός πλούτος, εισόδημα, απασχόληση και προοπτικές για τις νέες γενιές της ιδιαίτερης πατρίδας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024