Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ TUV Austria Hellas χορηγός στην 6η Ημερίδα Ποιότητας του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου
Ξενοδοχία

Η TUV Austria Hellas χορηγός στην 6η Ημερίδα Ποιότητας του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Η κα Νόνικα Μπάκα, Head of Tourism Inspections and Certification Department της TUV Austria Hellas, παρουσίασε την αξία και τον καίριο ρόλο της κατάρτισης, των τεχνικών ελέγχων και των διαδικασιών επιθεώρησης και πιστοποίησης στο χώρο της φιλοξενίας και την παροχή υπηρεσίας στον τουρισμό.

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 6η Ημερίδα Ποιότητας “Ιδού η Ρόδος, ιδού και η Ποιότητα” του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου στο ξενοδοχείο Sentido Apollo Blue, με ομιλητές από τουριστικούς οργανισμούς και φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Ο πρόεδρος του Συλλόγου διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, κ. Γιώργος Ματσίγκος δήλωσε ότι αυτή η μεγάλη αποδοχή και αναγνώριση της ημερίδας καταδεικνύει την έμφαση που πρέπει να δοθεί στην ποιότητα σε όλες τις εκφάνσεις της τουριστικής δραστηριότητας.
 
Η TUV Austria Hellas μετείχε ως χορηγός της ημερίδας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πίστη της και συνεισφορά της στην αναβάθμιση, ανάπτυξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της χώρας.
 
Η κα Νόνικα Μπάκα, Head of Tourism Inspections and Certification Department της TUV Austria Hellas, πραγματοποίησε εισήγηση με τίτλο “Ό,τι αξίζει να κάνεις, αξίζει να το κάνεις καλά!“, παρουσιάζοντας την αξία και τον καίριο ρόλο της κατάρτισης, των τεχνικών ελέγχων και των διαδικασιών επιθεώρησης και πιστοποίησης στο χώρο της φιλοξενίας και την παροχή υπηρεσίας στον τουρισμό.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024