Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Η TUV Austria Hellas χορηγός στην 6η Ημερίδα Ποιότητας του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Τατιάνα Ρόκου - 23 April 2019, 14:35

Η κα Νόνικα Μπάκα, Head of Tourism Inspections and Certification Department της TUV Austria Hellas, παρουσίασε την αξία και τον καίριο ρόλο της κατάρτισης, των τεχνικών ελέγχων και των διαδικασιών επιθεώρησης και πιστοποίησης στο χώρο της φιλοξενίας και την παροχή υπηρεσίας στον τουρισμό.


Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 6η Ημερίδα Ποιότητας “Ιδού η Ρόδος, ιδού και η Ποιότητα” του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου στο ξενοδοχείο Sentido Apollo Blue, με ομιλητές από τουριστικούς οργανισμούς και φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Ο πρόεδρος του Συλλόγου διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, κ. Γιώργος Ματσίγκος δήλωσε ότι αυτή η μεγάλη αποδοχή και αναγνώριση της ημερίδας καταδεικνύει την έμφαση που πρέπει να δοθεί στην ποιότητα σε όλες τις εκφάνσεις της τουριστικής δραστηριότητας.
 
Η TUV Austria Hellas μετείχε ως χορηγός της ημερίδας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πίστη της και συνεισφορά της στην αναβάθμιση, ανάπτυξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της χώρας.
 
Η κα Νόνικα Μπάκα, Head of Tourism Inspections and Certification Department της TUV Austria Hellas, πραγματοποίησε εισήγηση με τίτλο “Ό,τι αξίζει να κάνεις, αξίζει να το κάνεις καλά!”, παρουσιάζοντας την αξία και τον καίριο ρόλο της κατάρτισης, των τεχνικών ελέγχων και των διαδικασιών επιθεώρησης και πιστοποίησης στο χώρο της φιλοξενίας και την παροχή υπηρεσίας στον τουρισμό.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top