Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου

Εβδομάδα Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Βrunch

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 April 2019, 11:53

Στόχος της δράσης «Cyprus Breakfast and Brunch Week» είναι η ανάδειξη και η προώθηση των κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων. Με αυτό τον τρόπο προβάλλεται η κυπριακή γαστρονομία, η οποία αποτελεί σημαντικό εμπλουτιστικό στοιχείο του τουριστικού προϊόντος.


Έχοντας ως κοινό στόχο την προώθηση και ανάδειξη της κυπριακής γαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων, το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου και ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου διοργανώνουν από τις 6 μέχρι τις 12 Μαϊου 2019 εβδομάδα Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Brunch (“Cyprus Breakfast and Brunch Week”).
 
Στόχος της δράσης «Cyprus Breakfast and Brunch Week» είναι η ανάδειξη και η προώθηση των κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων. Με αυτό τον τρόπο προβάλλεται η κυπριακή γαστρονομία, η οποία αποτελεί σημαντικό εμπλουτιστικό στοιχείο του τουριστικού προϊόντος και της εμπειρίας που αποκομίζει ο επισκέπτης.
 
Η έναρξη της εβδομάδας Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Brunch θα γίνει από τον υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο, στα πλαίσια ενημερωτικής εκδήλωσης τη Δευτέρα, 6 Μαϊου 2019.
 
Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώθηκαν από τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού. Τα σεμινάρια είχαν ως στόχο την προετοιμασία και την εκπαίδευση αρχιμαγείρων και επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στο “Cyprus Breakfast & Brunch Week”. 
 
Ο κατάλογος των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στην εβδομάδα προώθησης κυπριακού προγεύματος και brunch προς το ευρύ κοινό βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού, σε αυτόν το σύνδεσμο


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top