Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων και Alpine Center
Ξενοδοχία

Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων και Alpine Center

Συμφωνήθηκε η ανάπτυξη ακαδημαϊκών προγραμμάτων, κοινών ερευνητικών δραστηριοτήτων, παρουσιάσεων σε θέματα κατάρτισης και ανάπτυξης των σπουδαστών, ειδικών βραβεύσεων αριστούχων και ανταλλαγής πληροφοριών, με στόχο τη διδασκαλία και την έρευνα.

Η αποστολή Ελλάδος – Κύπρου του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΕΗΜΑ) υποστηρίζοντας την εκπαίδευση που διασφαλίζεται από εξειδικευμένες δεξιότητες, επαγγελματική συμπεριφορά, σύγχρονη γνώση και πρακτική εμπειρία, υπέγραψε Πρωτόκολλο Συνεργασίας με την ελβετική Σχολή Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων & Τουρισμού, Alpine Center.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Πάνος Αλμυράντης, πρόεδρος της αποστολής EHMA Ελλάδος – Κύπρου και η κα Σύμπιλ Χόφμαν, πρόεδρος Διεθνών Προγραμμάτων της Alpine Center, συμφώνησαν στην ανάπτυξη ακαδημαϊκών προγραμμάτων, κοινών ερευνητικών δραστηριοτήτων, παρουσιάσεων σε θέματα κατάρτισης και ανάπτυξης των σπουδαστών, ειδικών βραβεύσεων αριστούχων και ανταλλαγής πληροφοριών, με στόχο τη διδασκαλία και την έρευνα.

O κ. Αλμυράντης τόνισε ότι στόχος των μελών της EHMA είναι η πολύπλευρη υποστήριξη τόσο των σπουδαστών στον ξενοδοχειακό τομέα όσο και των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στη χώρα μας, τονίζοντας παράλληλα το υψηλό επίπεδο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Alpine Center που προσφέρει στους απόφοιτούς της τη δυνατότητα να ακολουθήσουν λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία στην διαρκώς αναπτυσσόμενη ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Η ΕΗΜΑ ιδρύθηκε ως ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός το 1974 στη Ρώμη, με σκοπό την καλλιέργεια της αλληλεγγύης και της συναδελφικότητας που στοχεύει στην βελτίωση των προσόντων των επαγγελματιών μέσω της κατάρτισης. Απαρτίζεται από 421 μέλη σε 25 χώρες, που όλοι είναι γενικοί διευθυντές φημισμένων ξενοδοχείων. Η ελβετική Σχολή Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων & Τουρισμού, Alpine Center, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1987 και τα τελευταία 32 χρόνια έχει προσελκύσει σπουδαστές από πάνω από 70 χώρες. Από το 2012 τα προγράμματα σπουδών της Alpine Center προσφέρονται στην Ελλάδα στο City Unity Education Group.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024