Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΦόρουμ για τον εναλλακτικό τουρισμό στην Ελλάδα, στο Dortmund της Γερμανίας
Εναλλακτικός τουρισμός

Φόρουμ για τον εναλλακτικό τουρισμό στην Ελλάδα, στο Dortmund της Γερμανίας

Το 'Griechenland Alternativ Forum' διεξάγεται στις 19 Μαΐου 2019, με μηνύματα 'Γνωρίστε μια άλλη Ελλάδα' και 'Σε επαφή με τη φύση, τους ανθρώπους και τον πολιτισμό'.

Στις 19 Μαΐου 2019 (από τις 12 έως τις 5 μ.μ.) θα διεξαχθεί στο Dortmund της Γερμανίας το Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού Griechenland Alternativ Forum”.

Το Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού είναι ένα δίκτυο ιδιωτών, συλλόγων και κρατικών φορέων που συνδράμουν και αποσκοπούν στην ενίσχυση συνεργασιών και δικτύωση ελληνικών επιχειρήσεων εναλλακτικού τουρισμού με σημαντικούς παράγοντες της γερμανικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Με τα μηνύματα “Γνωρίστε μια άλλη Ελλάδα” και “Σε επαφή με τη φύση, τους ανθρώπους και τον πολιτισμό” παρουσιάζεται στο ενδιαφερόμενο κοινό και στους προσκεκλημένους επαγγελματίες τουρισμού ένας συνδυασμός διαλέξεων, ταινιών μικρού μήκους, συζητήσεων και προβολών απο τουριστικούς οδηγούς και πράκτορες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα. Η βασική ιδέα του Φόρουμ είναι, ελληνικές εταιρείες να μη χρειάζεται να ταξιδεύουν στην Γερμανία και να έχουν αντιπροσώπο και παρουσία καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου στην υπηρεσία τους.

Τα οφέλη συμμετοχής για ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις στις εκδηλώσεις αυτές, σύμφνα με τους διοργανωτές, είναι:

  • Παρουσία, καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, μέσω ομώνυμων εκδηλώσεων “Griechenland Alternativ Forum” ανά τακτά χρονικά διαστήματα στις 10 μεγαλύτερες πόλεις της Γερμανίας.
  • Επαφές και συνεργασίες με τουριστικά γραφεία και παράγοντες τουρισμού στη Γερμανία.
  • Επαγγελματική αντιπροσώπευση στις σημαντικότερες εκδηλώσεις τουρισμού, όπως τις ITB Berlin, CMT Stuttgart, f.re.e Munchen.

Η διοργανώτρια εταιρεία Weproductions είναι εταιρεία παραγωγής εκδηλώσεων και παρέχει υπηρεσίες επικοινωνίας και μάρκετινγκ στην Ελλάδα, στη Γερμανία και στις ΗΠΑ απο το 2004. Στον τομέα της παραγωγής εκδηλώσεων έχει διεθνή εμπειρία και διοργανώνει πολυάριθμα μεγάλα συνέδρια, εκθέσεις και θεματικές εκδηλώσεις με τουριστικό και πολιτιστικό υπόβαθρο και παρέχεται ένα ευρύ φάσμα απο print, video, Internet και Network Marketing.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024