Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ενοικιαζόμενα καταλύματα

ΔΣ ΣΕΤΚΕ: 'Η Συνομοσπονδία διαθέτει νόμιμα εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Μάιος 2019, 11:44

Το νέο προεδρείο της ΣΕΤΚΕ καλεί όλα τα μέλη της Συνομοσπονδίας δίπλα του, 'χωρίς αποκλεισμούς και διαχωριστικές γραμμές, παρά τις όποιες προσπάθειες και κινήσεις εντυπωσιασμού ορισμένων'.


Τη νέα σύνθεση του Διοικητικού της Συμβουλίου που αποφασίσθηκε κατά τη συνεδρίαση των εκλεγμένων μελών του, τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 και τη συμπλήρωσή του με την εκλογή των κ.κ. Ελένη Λουκέρη και Γεώργιο Πεδιαδίτη, γνωστοποίησε η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ).

Το νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο έχει τριετή θητεία έχει ως εξής:

 • Πρόεδρος: Παναγιώτης Τοκούζης
 • Α’ αντιπρόεδρος: Εμμανουήλ Αγιομυργιαννάκης
 • Β’ αντιπρόεδρος: Διονύσιος Γαζής
 • Γ’ αντιπρόεδρος: Δημήτριος Ατσάρος
 • Δ’ αντιπρόεδρος: Μανώλης Περάκης
 • Γενικός γραμματέας: Δημήτριος Ευθυμίου
 • Αναπλ. γενικός γραμματέας: Απόστολος Αγάκος
 • Ταμίας: Θεόδωρος Οικονόμου
 • Αναπληρωτής ταμίας: Σπύρος Μπόλωσης
 • Έφορος Οργανωτικού: Ηλίας Ευσταθίου
 • Μέλη: Ιωάννης Αγγελινιός, Ελένη Λουκέρη, Ιωάννης Μαρκιανός, Γεώργιος Πεδιαδίτης και Ιωάννης Χαρίσης.

Μετά τη σύσταση του νέου προεδρείου της ΣΕΤΚΕ σύσσωμα τα μέλη του επισήμαναν ότι, παρά τις προσπάθειες ορισμένων να κηρυχτεί άγονη η εκλογική διαδικασία της 31ης Μαρτίου και τις επιδιώξεις τους να παραμείνει ακέφαλη η Συνομοσπονδία, καταθέτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία “φυσικά και απορρίφθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο”, η ΣΕΤΚΕ παραμένει ισχυρή, “διαθέτοντας νόμιμα εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο”.

“Ένα διοικητικό συμβούλιο, το οποίο υπόσχεται να συνεχίσει να υπηρετεί καθολικά τις αρχές και τους σκοπούς της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα προβλήματα του κλάδου. Ένα διοικητικό συμβούλιο, το οποίο προέκυψε από τις κάλπες και το οποίο δεσμεύεται να συνεχίσει τις άοκνες προσπάθειές του για τη σφαιρική αναβάθμιση του κλάδου των τουριστικών καταλυμάτων και την επαναφορά της ενότητας και της ομόνοιας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της χαρακτηριστικά η Συνομοποσνδία.

“Ενότητα την οποία εκείνοι που πρώτοι την επικαλούνται είναι εκείνοι, οι οποίοι πρωτοστατούν στη διατάραξή της. Αυτή την ενότητα επικαλέστηκε και ο κ. Στέλιος Πολυκράτης σε πρόσφατη αναφορά του, παρότι ήταν εκείνος που πρώτος γύρισε την πλάτη στη Συνομοσπονδία, αναλαμβάνοντας χρέη γενικού γραμματέα στην ανεξάρτητη Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Κυκλάδων. Εκείνος που πρώτος τάχθηκε κατά μιας νόμιμα εκλεγμένης διοίκησης, όπως άλλωστε απεφάνθη η αρμόδια δικαστική Αρχή, στην οποία προσέφυγαν οι κ.κ. Σπύρου, Βογιατζή, Κατσαρός, Χαδαλής, Κοτσώνης, Κουκουράκης, ζητώντας την ακύρωση των εκλογών της 31ης Μαρτίου.

Το νέο προεδρείο της ΣΕΤΚΕ καλεί όλα τα μέλη της Συνομοσπονδίας δίπλα του, χωρίς αποκλεισμούς και διαχωριστικές γραμμές, παρά τις όποιες προσπάθειες και κινήσεις εντυπωσιασμού ορισμένων”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top