Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θαλάσσιος τουρισμός

Προχωρά το έργο της μαρίνας Μεσολογγίου

Τατιάνα Ρόκου - 03 May 2019, 10:27

Η υπογραφή της νέας σύμβασης έγινε σε συνέχεια της υπ'αριθμ. 650/14.01.2019 Κοινής Απόφασης που υπέγραψε η υπουργός Τουρισμού και ο αναπλ. υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και αφορούσε στην τροποποίηση της χωροθέτησης και την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του τουριστικού λιμένα Μεσολογγίου.


Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά υπέγραψε με το φορέα διαχείρισης “Μαρίνα Μεσολόγγι AE” την τροποποίηση της σύμβασης παραχώρησης της χρήσης και εκμετάλλευσης του τουριστικού λιμένα Μεσολογγίου, στις 2 Μαΐου 2019, η οποία, σύμφωνα με το Υπουργείο Τουρισμού,

  • επιλύει οριστικά τα σωρευτικά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί  από το 2009 και εμπόδιζαν να προχωρήσει το έργο
  • ανοίγει το δρόμο για την ολοκλήρωση των έργων της επένδυσης, με σκοπό την άμεση λειτουργία της μαρίνας.Η υπογραφή της νέας σύμβασης έγινε σε συνέχεια της υπ’αριθμ. 650/14.01.2019 Κοινής Απόφασης που υπέγραψε η  υπουργός Τουρισμού και ο αναπλ. υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος και η οποία αφορούσε στην τροποποίηση της χωροθέτησης και την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του τουριστικού λιμένα Μεσολογγίου.

Την υπουργό Τουρισμού ευχαρίστησαν σε συνάντησή τους στο υπουργείο ο Jο Peter Mennen, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του φορέα διαχείρισης, ο κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, νομικός σύμβουλος του φορέα διαχείρισης, καθώς και η κα Σπυριδούλα Ξυνού, γραμματέας του φορέα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, από πλευράς υπουργείου, η γενική γραμματέας Τουρισμού κα Γεωργία Καραστάθη και η αναπλ. προϊσταμένη της Διεύθυνσης Χωρικού Σχεδιασμού και Υποδομών κα Αλεξάνδρα Παπαλιάκου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top