Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Η Ρόδος 'άνοιξε' τον δεύτερο κύκλο του 100% Hotel Workshop Tour

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Μάιος 2019, 11:04

Με δεδομένα τα χαρακτηριστικά του νησιού, οι ομιλητές προσάρμοσαν τη θεματολογία έτσι, ώστε να αφορά όχι μόνο τα boutique ξενοδοχεία, αλλά να δίνει ιδέες και στα μεγαλύτερα resorts που θέλουν να ξεφύγουν από τον μαζικό χαρακτήρα.


Με την επισκεψιμότητα να διπλασιάζεται σε σχέση με την περυσινή χρονιά, και με υψηλή ποιότητα κοινού ξεκίνησε η δεύτερη φάση του 100% Hotel Workshop Tour στη Ρόδο.

Για άλλη μια χρονιά η Ρόδος αποτέλεσε σημαντική στάση του 100% Hotel Workshop Tour. Αν και φημίζεται για τα μεγάλα της resorts, η Ρόδος περνά σε μια νέα φάση ξενοδοχειακής ανάπτυξης, και το The Boutique Hotel Workshop φάνηκε να προσελκύει το ενδιαφέρον του κοινού.Με δεδομένα τα χαρακτηριστικά του νησιού, οι ομιλητές προσάρμοσαν τη θεματολογία έτσι, ώστε να αφορά όχι μόνο τα boutique ξενοδοχεία, αλλά να δίνει ιδέες και στα μεγαλύτερα resorts που θέλουν να ξεφύγουν από τον μαζικό χαρακτήρα. Στο Workshop της Ρόδου ήταν όμως αισθητή και η ενεργή συμμετοχή του κοινού, που με παρεμβάσεις και ερωτήσεις έκανε ακόμη πιο διαδραστικό το event.

Επόμενος σταθμός του Tour θα είναι η Κρήτη, και συγκεκριμένα τα Χανιά και το Ηράκλειο, με την ομάδα των ομιλητών αλλά και την εταιρεία Demand να ετοιμάζουν ένα ιδιαίτερο event προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά της περιοχής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top