Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Grecotel Riviera Olympia Resort & Aqua Park φιλοξένησε κορυφαία εκδήλωση της γαλλικής Orpi
MICE

Το Grecotel Riviera Olympia Resort & Aqua Park φιλοξένησε κορυφαία εκδήλωση της γαλλικής Orpi

Σκοπός του τριημέρου εκδηλώσεων ήταν η σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους συνεργάτες – πράκτορες της Orpi, τους οποίους η εταιρεία τίμησε για την εμπιστοσύνη, την αφοσίωση και την συνεισφορά τους στην ανέλιξη των μεγεθών του ομίλου.

H Orpi, κορυφαία εταιρεία real estate της Γαλλίας, επέλεξε την Grecotel και το ξενοδοχειακό συγκρότημα Riviera Olympia Resort & Aqua Park στην Κυλλήνη για την επιβράβευση 850 συνεργατών της με τριήμερες εκδηλώσεις και πολυτελή διαμονή το διάστημα 2 έως 5 Μαΐου. Oι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλη την έκταση του συγκροτήματος, που είχαν αποκλειστικά στη διάθεσή τους οι συνεργάτες της εταιρείας.

Ο γαλλικός κολοσσός Orpi, σύμφωνα με την ανακοίνωση του, επέλεξε το ξενοδοχειακό συγκρότημα Riviera Olympia Resort & Aqua Park με γνώμονα την επιβράβευση των συνεργατών του σε ένα από τα κορυφαία θέρετρα της Μεσογείου. Σκοπός του τριημέρου εκδηλώσεων ήταν η σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους συνεργάτες – πράκτορες της Orpi, τους οποίους η εταιρεία τίμησε για την εμπιστοσύνη, την αφοσίωση και την συνεισφορά τους στην ανέλιξη των μεγεθών του Ομίλου. Το Olympia Convention Center διαμορφώθηκε ειδικά για τις ανάγκες της διοργάνωσης, ενώ οι εντυπωσιακοί κοινόχρηστοι χώροι και τα εστιατόρια φιλοξένησαν επιμέρους εκδηλώσεις και happenings. Οι 850 συμμετέχοντες διέμεναν και στα τρία πολυτελή ξενοδοχεία που απαρτίζουν το συγκρότημα, Mandola Rosa & Suites, Olympia Riviera & Aqua Park και Olympia Oasis & Aqua Park.

Υπογραμμίζεται ότι το Olympia Convention Center πλαισιώνει τις πολυθεματικές υποδομές και παροχές του συγκροτήματος, με εμβαδό 5.000 τ.μ. και χωρητικότητα 3.000 ατόμων, ενώ διαθέτει 48 πολυμορφικές συνεδριακές αίθουσες με θέα στη θάλασσα. Επίσης το Riviera Olympia Resort φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο εντός ξενοδοχείου στην Ελλάδα. Το Olympia Aqua Park αποτελεί τμήμα του Πάρκου Δραστηριοτήτων του Riviera Olympia που καλύπτει έκταση 40.000 τ.μ. μέσα στο οποίο πραγματοποιούνται πλήθος σπορ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος Grecotel γιορτάζει φέτος 15 χρόνια δημιουργίας του μοναδικού συγκροτήματος Riviera Olympia Resort & Aqua Park, ολοκληρώνοντας εργασίες εκσυγχρονισμού και δημιουργίας νέων εστιατορίων, δωματίων, σουιτών και βιλών για το διαρκώς αυξανόμενο “υψηλό” πελατολόγιό του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024