Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέες συνεργασίες πολυτελών ξενοδοχείων με τη Chnaris H.M.D.C.
Ξενοδοχία

Νέες συνεργασίες πολυτελών ξενοδοχείων με τη Chnaris H.M.D.C.

Στο χαρτοφυλάκιο της Chnaris H.M.D.C. προστίθενται τα ξενοδοχεία CHC Galini Palace 5*, Maya Beach 4*, Scala Hotel & Apartments 3*, Sun Beach Hotel 4*, Aqua Mare Resort 4* και Pantheon Villas & Suites.

Συνεχίζονται οι συνεργασίες γνωστών ξενοδοχειακών μονάδων, με τη Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.

Μετά τις πέντε ξενοδοχειακές μονάδες, από το Ρέθυμνο το CHC Imperial Palace 4*, από το Λασίθι το CHC Kounali Mountain Resort 4*, από την Αγία Πελαγία το Perla Apartments 3*, από την Άνδρο το Sariza Spring Hotel 3* και από το Καρπενήσι το Dryas Resort 4*, έξι νέες μονάδες έρχονται να προστεθούν στην “οικογένεια” της Chnaris H.M.D.C.


Aqua Mare Resort 4.

Πρόκειται για ξενοδοχεία των Χανίων, των Γουβών, της Αγίας Πελαγίας, του Ξυλοκάστρου και του Μπαλί και ειδικότερα για τα:

  • CHC Galini Palace 5*, στο Κολυμπάρι Χανίων, στον τομέα Διαχείρισης Συμβολαίων & Πωλήσεων
  • Maya Beach 4*, στις Γούβες, στον τομέα Διαχείρισης Συμβολαίων & Πωλήσεων
  • Scala Hotel & Apartments 3*, στην Αγία Πελαγία, με Full Management
  • Sun Beach Hotel 4*, στη Θεσσαλονίκη, με Full Management
  • Aqua Mare Resort 4*, στο Ξυλόκαστρο, με Full Management
  • Pantheon Villas & Suites, στο Μπαλί στον τομέα Διαχείριση Συμβολαίων & Πωλήσεων


Maya Beach 4*.

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος διαχείρισης, παροχής τουριστικών υπηρεσιών και hotel consulting Chnaris H.M.D.C. προσφέρει στις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 4 κυρίως, εναλλακτικά προγράμματα υπηρεσιών:

  • Ενοικίαση Ξενοδοχειακών Μονάδων.
  • Πλήρη διαχείριση ξενοδοχείων.
  • Σύναψη συμβάσεων με τουριστικούς οργανισμούς και διαχείρισης πωλήσεων (Yield).
  • Πλήρες σύστημα Franchise Corporation


Scala Hotel & Apartments 3*.

“Η Chnaris H.M.D.C. καινοτομεί προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες λειτουργίας μιας ξενοδοχειακής μονάδας, είτε σε συνδυασμό μεταξύ τους ή και μεμονωμένα ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν από τους επιχειρηματίες, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Παράλληλα, έχει ήδη ιδρύσει τουριστικά γραφεία σε Ελλάδα και Κύπρο, ώστε να αυξήσει τον όγκο των κρατήσεων, βοηθώντας τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία να μεγιστοποιήσουν την πληρότητα τους κυρίως κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου αλλά και κάθε άλλη στιγμή κατά την οποία η επισκεψιμότητα παραμείνει χαμηλή
“, αναφέρει η εταιρεία.


Sun Beach Hotel 4*.

“Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της Chnaris H.M.D.C. είναι ότι δεσμεύει και εγγυάται άριστη ποιότητα, πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, αύξηση των εσόδων και μεγιστοποίηση της κερδοφορίας των ξενοδόχων. Από τη Chnaris H.M.D.C. λειτουργούν και οι εξειδικευμένες υπηρεσίες Executive Chef και Executive Operation’s Manager, όπου οι κορυφαίοι συνεργάτες της εταιρείας, ελέγχουν κάθε ξενοδοχείο σχετικά με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, δημιουργώντας συνθήκες Quality Management, ενώ με την μέθοδο του Mystery Guest, εξασφαλίζουν την τήρηση των απαιτούμενων διαδικασιών”.


Pantheon Villas & Suites.

Άποψη (rendering) του CHC Galini Palace 5, που θα λειτουργήσει εντός του 2019.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024