Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ Star Alliance παρουσιάζει το ανακαινισμένο lounge στο Charles de Gaulle στο Παρίσι
Αεροδρόμια

Η Star Alliance παρουσιάζει το ανακαινισμένο lounge στο Charles de Gaulle στο Παρίσι

Το ανακαινισμένο lounge, ανάλογα με το πρόγραμμα πτήσεων, είναι ανοιχτό καθημερινά, από τις 05:30 έως τις 22:00 και προσφέρει μία σειρά από εγκαταστάσεις που καλύπτουν τις ποικίλες ανάγκες των σημερινών επιβατών που ταξιδεύουν συχνά.

Η Star Alliance ολοκλήρωσε επίσημα την ανακαίνιση του lounge της Συμμαχίας, στο Αεροδρόμιο Charles de Gaulle (CDG) στο Παρίσι. Το lounge, συνολικής επιφάνειας 980 τετραγωνικών μέτρων, προσφέρει καθίσματα για περισσότερους από 220 επισκέπτες, ενώ διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό, με κομψά στοιχεία διακόσμησης, εμπνευσμένα από το design και την αρχιτεκτονική του Παρισιού.

Το lounge, θα είναι διαθέσιμο στους επιβάτες που ταξιδεύουν σε διακεκριμένη θέση καθώς και σε όλους τους κατόχους καρτών με το διακριτικό Star Alliance Gold, οι οποίοι ταξιδεύουν από το Terminal 1 του αεροδρομίου Charles de Gaulle στο Παρίσι με τις ακόλουθες εταιρείες-μέλη της Star Alliance: Aegean, Air China, ANA, Asiana, EGYPTAIR, Eva Air, Singapore Airlines, Thai Airways, Turkish Airlines και United.

Ο Christian Draeger, VP Customer Experience της Star Alliance, δήλωσε: “Το πρόσφατα ανακαινισμένο lounge της Star Alliance, στο Charles de Gaulle στο Παρίσι, συνάδει απόλυτα με τη στρατηγική μας για τη βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας του επιβάτη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που μπορούμε πλέον, να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας που ταξιδεύουν μέσω του Παρισιού, μια απαράμιλλη εμπειρία φιλοξενίας σε ένα καλά εξοπλισμένο περιβάλλον, ώστε να μπορέσουν να καθίσουν, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το ταξίδι τους”.

Το lounge, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά το 2008, βρίσκεται πίσω από τον έλεγχο διαβατηρίων, στο υψηλότερο σημείο του κτιρίου των Terminals – επίπεδα 10 και 11 – και προσφέρει πανοραμική θέα του αεροδρομίου από τον επάνω όροφο. Το ανακαινισμένο lounge, ανάλογα με το πρόγραμμα πτήσεων, είναι ανοιχτό καθημερινά, από τις 05:30 έως τις 22:00 και προσφέρει μία σειρά από εγκαταστάσεις που καλύπτουν τις ποικίλες ανάγκες των σημερινών επιβατών που ταξιδεύουν συχνά. Ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του lounge, είναι ο διαμορφωμένος κήπος, ο οποίος προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν πριν από την πτήση τους, τον όμορφο υπαίθριο χώρο που θυμίζει τους πράσινους χώρους του Παρισιού.

Το lounge προσφέρει επίσης, μία αποκλειστική ζώνη για τους επιβάτες που ταξιδεύουν σε διακεκριμένη θέση με τις αεροπορικές εταιρείες Air China, Singapore Airlines και Thai Airways.

Στους επιβάτες προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα επιλογών δωρεάν ποτών, ενώ μπορούν να επιλέξουν και από μία ποικιλία από ζεστά και κρύα μενού, τα οποία περιλαμβάνουν τυπικά γαλλικά εδέσματα.

Και τα δύο επίπεδα διαθέτουν άνετους και ήσυχους χώρους εργασίας, ενώ δωρεάν Wi-Fi προσφέρεται σε όλο το lounge. Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη σημαντική αύξηση του αριθμού υποδοχών ρεύματος, προκειμένου να διασφαλιστεί η ικανότητα των επισκεπτών να παραμένουν συνδεδεμένοι ανά πάσα στιγμή. Οι παροχές συμπληρώνονται από εγκαταστάσεις ντους, υπερσύγχρονες οθόνες τηλεόρασης και μεγάλη ποικιλία από διεθνείς εφημερίδες και περιοδικά.

Το lounge στο Terminal 1 του αεροδρομίου Charles de Gaulle, είναι ένα από τα οκτώ αποκλειστικά lounges που φέρουν τη σήμανση Star Alliance. Τα υπόλοιπα επτά lounges βρίσκονται στα παρακάτω αεροδρόμια: Amsterdam Schiphol (AMS), Buenos Aires Ezeiza (EZE), Los Angeles (LAX), Nagoya (NGO), Rio de Janeiro Galeao (GIG), Rome Fiumicino (FCO) και São Paulo Guarulhos (GRU).

Συνολικά 21 αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Star Alliance εξυπηρετούν το Παρίσι, προσφέροντας 142 καθημερινές πτήσεις, σε 41 προορισμούς, σε 25 χώρες: Aegean, Air Canada, Air India, Eva Air, Air China, Ethiopian Airlines, Adria, Lufthansa, Lot Polish Airlines, Swiss, Egyptair, All Nippon Airways, Austrian, Croatia Airlines, Asiana Airlines, Scandinavian Airlines, Brussels Airlines, Singapore Airlines, Thai Airlines, Turkish Airlines και United.

Από τα αριστερά προς τα δεξιά): ο Fabien Lawson, Director του Terminal 1, Groupe ADP, η κ. Virginie Auriol, Star Alliance France Manager και ο Christian Draeger, VP Customer Experience της Star Alliance, στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του ανακαινισμένου lounge της Star Alliance.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024