Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Αφιέρωμα-ύμνος στα ελληνικά νησιά στους βρετανικούς 'Sunday Times'

Τατιάνα Ρόκου - 09 May 2019, 13:55

Σε έναν ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό οδηγό 27 σελίδων προβάλλεται και αναδεικνύεται η μοναδική εμπειρία των ήσυχων διακοπών σε νησιά, όπως είναι η Κύθνος, η Σίφνος, η Φολέγανδρος, η Μήλος, η Άνδρος, η Τήνος η Νάξος, η Πάρος, η Αντίπαρος, τα Κουφονήσια, τα Κύθηρα,το Μεγανήσι, οι Παξοί, η Σύμη, η Χάλκη, το Καστελόριζο, η Κάρπαθος, η Λέρος, η Χίος αλλά και η Αμμουλιανή της Χαλκιδικής.


Με ένα τεύχος γεμάτο Ελλάδα κυκλοφόρησαν οι “Sunday Times” του Λονδίνου με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εξωτερικού ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας.

Τόσο το πρωτοσέλιδο, όσο και το πολυσέλιδο αφιέρωμα που φιλοξενεί το περιοδικό “The Sunday Times Travel Magazine” του Μαΐου, υμνεί την ανυπέρβλητη ομορφιά των λιγότερων γνωστών στην αγορά της Βρετανίας ελληνικών νησιών, χωρίς ωστόσο να αγνοεί τους ιδιαίτερα προβεβλημένους νησιωτικούς προορισμούς της χώρας μας.

Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό οδηγό (Total Guide Greek Islands) 27 σελίδων, που προβάλλει και  αναδεικνύει τη μοναδική εμπειρία των ήσυχων διακοπών σε νησιά μας, όπως είναι η Κύθνος, η Σίφνος, η Φολέγανδρος, η Μήλος, η Άνδρος, η Τήνος η Νάξος, η Πάρος, η Αντίπαρος, τα Κουφονήσια, τα Κύθηρα, το Μεγανήσι, οι Παξοί, η Σύμη, η Χάλκη, το Καστελόριζο, η Κάρπαθος, η Λέρος, η Χίος αλλά και η Αμμουλιανή της Χαλκιδικής.

Παράλληλα, επιλέγει να αναδείξει ήσυχους τουριστικούς προορισμούς στα γνωστά παγκοσμίως νησιά μας, όπως είναι η Κρήτη η Ρόδος η Κέρκυρα, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Σκιάθος η Κεφαλονιά, η Ίος, η Κως.

”Η παραπάνω δράση δεν επέφερε το παραμικρό κόστος στον προϋπολογισμό του ΕΟΤ και αποδεικνύει την επιτυχία της στρατηγικής επικοινωνίας που υλοποιείται διεθνώς από τον ΕΟΤ, στη βάση της εθνικής τουριστικής πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού, με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό με το μικρότερο δυνατόν κόστος”, αναφέρει ο οργανισμός.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top