Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυνεργασία του κινεζικού My Odyssey με τον όμιλο MTC Group
TOs

Συνεργασία του κινεζικού My Odyssey με τον όμιλο MTC Group

Ο οργανισμός My Odyssey, με γραφεία στην Αθήνα και στη Σαγκάη, ετοιμάζει πακέτα ταξιδιών με βάση τη ζήτηση των πελατών του.

Τη συνεργασία τους για την προσέλκυση τουριστών από την Κίνα σε επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς ανήγγειλαν ο ταξιδιωτικός οργανισμός My Odyssey και ο όμιλος MTC Group.

Η συνέργεια εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της εταιρείας συμβούλων τουρισμού για την ενίσχυση των διεθνών της διασυνδέσεων με στόχο την προώθηση των προορισμών που έχει αναλάβει. Ανάλογη στρατηγική συμμαχία έχει συναφθεί και με τον οργανισμό Namaste Greece, που εξειδικεύεται στην Ινδία, ενώ προωθούνται και άλλες συνεργασίες με φορείς που προωθούν ειδικές μορφές τουρισμού.

Ο οργανισμός My Odyssey, με γραφεία στην Αθήνα και στη Σαγκάη, ετοιμάζει πακέτα ταξιδιών με βάση τη ζήτηση των πελατών του. Είναι επίσης γνωστός από το “Ελληνικό Σπίτι” που ίδρυσε και λειτουργεί στη Σαγκάη, ένα πολυχώρο πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων για την προβολή της Ελλάδας.

Στη φωτογραφία διακρίνονται οι επικεφαλής των δύο εταιρειών, κ.κ. Νότης Μαρτάκης και Φωκίων Δρόσος με την κα Σαλώμη Χονδρούλη Experience Designer του κινεζικού ταξιδιωτικού οργανισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024