Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροδρόμια

Ολοκληρώνονται τα έργα επέκτασης στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων

Τατιάνα Ρόκου - 13 May 2019, 10:03

Ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι τα Ιωάννινα είναι ένας σημαντικός κόμβος και επιτέλους αποκτούν το αεροδρόμιο που τους αξίζει.


Μετά από 13 χρόνια ολοκληρώνονται τώρα τα έργα επέκτασης στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων και στα τέλη Ιουνίου θα τα εγκαινιάσει, είπε ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επιθεώρησε τα εκτελούμενα έργα. Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι τα Ιωάννινα είναι ένας σημαντικός κόμβος και επιτέλους αποκτούν το αεροδρόμιο που τους αξίζει είπε ο πρωθυπουργός, ενώ παρατήρησε πως η επέκταση του αεροδρομίου είχε καταντήσει ένα “γιοφύρι της Άρτας”, στα Ιωάννινα και επισήμανε ότι αυτή η μεγάλη καθυστέρηση είναι ενδεικτική της παθογένειας του ελληνικού κράτους.

”Το αεροδρόμιο Ιωαννίνων είχε καταλήξει να είναι ‘το γιοφύρι της Άρτας στα Γιάννενα’. Μετά από 13 χρόνια καθυστερήσεων, ολοκληρώνεται επί των ημερών μας, όπως και τόσα άλλα έργα υποδομής ανά την Ελλάδα. Πλέον, η Ήπειρος έχει το αεροδρόμιο που της αξίζει”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως ο κ. Τσίπρας, τόνισε πως έχει κουραστεί να εγκαινιάζει έργα που είχαν καθυστερήσει τα προηγούμενα χρόνια.
|
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top