Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αθλητικός τουρισμός

Υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ το Oceanman Greece - Oitylo bay 2019 στη Μάνη

Τατιάνα Ρόκου - 13 Μάιος 2019, 13:15

Στους φετινούς αγώνες η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει τους 1.200 κολυμβητές από Ελλάδα και εξωτερικό συνολικά από 32 χώρες.


Με την αιγίδα του ΕΟΤ πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά φέτος (από 29 έως 30 Ιουνίου) η διοργάνωση των διεθνών κολυμβητικών αγώνων ανοικτής θαλάσσης με τίτλο “Oceanman Greece”, που θα πραγματοποιηθούν στο Oitylo bay στη Μάνη.

Το Oceanman Greece - Oitylo bay 2019, ως παγκόσμια διοργάνωση κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης, συμβάλλει στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και στη διεθνή εικόνα της Μάνης ως τόπου διεξαγωγής αθλητικών αγώνων προωθώντας την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην περιφέρεια Πελοποννήσου. Συμβάλει δε στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού ως μια από τις δυναμικότερες ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού για την χώρα μας.

Διοργανώτρια εταιρεία είναι η τουριστική Way Out Adventures και έχει ως στόχο τη διεύρυνση της διεθνούς προβολής  των εν λόγω αγώνων, προκειμένου να καθιερωθούν ως η μεγαλύτερη κολυμβητική διοργάνωση στην Ελλάδα.

Στους φετινούς αγώνες η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει τους 1.200 κολυμβητές από Ελλάδα και εξωτερικό συνολικά από 32 χώρες.

Επιπροσθέτως, στη διοργάνωση θα εργαστούν φοιτητές από πανεπιστήμιο της Αμερικής, οι οποίοι σπουδάζουν αθλητικό μάνατζμεντ, καθώς και φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Σπάρτης.

Οι αγώνες του 2019 έχουν ήδη τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου / Δήμος Ανατολικής Μάνης, της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης αθλητισμού του Πανεπιστημίου Σπάρτης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top