Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Ο ΕΟΤ υποστηρίζει τη ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Τατιάνα Ρόκου - 14 May 2019, 14:11

Το α' τρίμηνο του 2019 η επιβατική κίνηση από το Ισραήλ προς την Ελλάδα εμφανίζει αύξηση κατά 14%, ενώ παρατηρείται έντονο ενδιαφέρον των Ισραηλινών επισκεπτών για νέους ελληνικούς προορισμούς, όπως είναι η Ήπειρος, τα Ιόνια νησιά και η Θεσσαλία, πέραν των παραδοσιακά δημοφιλών, όπως η Κρήτη, Ρόδος και η Κως.


Εκδήλωση για την υποστήριξη της ελληνικής συμμετοχής στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision διοργάνωσε στις 11 Μαΐου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Τελ Αβίβ η Υπηρεσία ΕΟΤ Ισραήλ σε συνεργασία με την ελληνική πρεσβεία στη χώρα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκτός των άλλων, η τραγουδίστρια κα Κατερίνα Ντούσκα με την καλλιτεχνική ομάδα της, που εκπροσωπούν την Ελλάδα στο διαγωνισμό, η πρέσβειρα της Κύπρου στο Ισραήλ κα Σάμπρου, δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και το Ισραήλ, οι παρουσιαστές του διαγωνισμού για την ΕΡΤ κα Μαρία Κοζάκου και κ. Γιώργος Καπουτζίδης, καθώς και σημαίνοντες Ισραηλινοί τουριστικοί παράγοντες.

Στο χαιρετισμό του, ο πρέσβης της Ελλάδας κ. Ηλίας Ηλιάδης επισήμανε τη σημασία του τουρισμού και του πολιτισμού στην εδραίωση των καλών σχέσεων μεταξύ των κρατών και ευχήθηκε για την επιτυχία της ελληνικής ομάδας.

Ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ισραήλ κ. Χάρης Καλπίδης σημείωσε τη μακρόχρονη παρουσία του ΕΟΤ στο Ισραήλ, που έχει συμβάλει στη σταθερή αύξηση των τουριστικών ροών από το Ισραήλ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και υπογράμμισε ότι η φετινή χρονιά έχει ήδη δείξει σημάδια της διατήρησης της θετικής πορείας των προηγουμένων ετών, καθώς το α’ τρίμηνο του 2019 η επιβατική κίνηση από το Ισραήλ προς την Ελλάδα εμφανίζει αύξηση κατά 14%. Παράλληλα τόνισε πως παρατηρείται έντονο ενδιαφέρον των Ισραηλινών επισκεπτών για νέους ελληνικούς προορισμούς, όπως είναι η Ήπειρος, τα Ιόνια νησιά και η Θεσσαλία, πέραν των παραδοσιακά δημοφιλών, όπως η Κρήτη, Ρόδος και η Κως.


Η κα Ντούσκα παρουσιάζει την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision.

Από την πλευρά της, η κα Ντούσκα, μιλώντας στους Ισραηλινούς δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στις ομορφιές της Ελλάδας, μεταφέροντας το θετικό κλίμα που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο χωρών, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στους στίχους του τραγουδιού “Better love” και στη σημασία τους.
Από την εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο του Τελ Αβίβ για την υποστήριξη της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision. Διακρίνονται, από αριστερά, ο κ. Βασιλείου από την ελληνική πρεσβεία στο Ισραήλ, ο πρόξενος της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ κ. Ευάγγελος Κυριακόπουλος, ο Έλληνας πρέσβης κ. Ηλίας Ηλιάδης, η τραγουδίστρια κα Κατερίνα Ντούσκα, η πρέσβης της Κύπρου στο Ισραήλ κα Σαμπρου, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ισραήλ κ. Χαρίλαος Καλπίδης, η σύμβουλος Α’ της ελληνικής πρεσβείας κα Σταυρούλα Δελλή και ο ακόλουθος Τύπου της πρεσβείας κ. Ανδρέας Σπύρου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top