Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο από την Grecotel στην Αλεξανδρούπολη

Θοδωρής Κουμέλης - 13 Μάρτιος 2002, 00:00

Στις αρχές του μήνα ξεκίνησε την λειτουργία του στην Αλεξανδρούπολη, το νέο ξενοδοχείο Grand Hotel Egnatia, που επαναλειτουργεί μετά<...> από ριζική ανακαίνιση υπό την διοίκηση της Grecotel<.>

. Το Grand Hotel Egnatia βρίσκεται σε απόσταση 7 χλμ από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρoύπολης μέσα σε μια καταπράσινη έκταση πευκοδάσους, δίπλα στη θάλασσα και σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο και τα αξιοθέατα της πόλης.

Η νέα αυτή επένδυση έφθασε το ύψος των 2 δισ. δρχ., περίπου 5,9 εκατ. ευρώ και είχε ως αποτέλεσμα το ξενοδοχείο να διαθέτει:

105 πολυτελή δωμάτια τα οποία επιμερίζονται σε 95 δίκλινα, 9 σουίτες και 1 προεδρική
Reception, lobby bar, εξωτερική πισίνα και pool bar ( καλοκαιρινή περίοδος), καθώς και το εστιατόριο 'Αισώπου Μύθοι' με ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις.
Το υπερσύγχρονο 'Elixir Fitness Club' με  κλειστή θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο, αίθουσα aerobic, Jacuzzi και μπαρ, που βρίσκεται στη διάθεση των πελατών του ξενοδοχείου αλλά και των κατοίκων της πόλης
730 τ. μ. συνεδριακών εγκαταστάσεων συνολικής δυναμικότητας 1.300 ατόμων περίπου, όπως την αίθουσα  Ορφέας (600 άτομα), στην αίθουσα Θράκη (450 άτομα) και άλλες μικρότερες
Πάρκινγκ 200 θέσεων

Εν τω μεταξύ, με την έκδοση των απαραίτητων οικοδομικών αδειών ξεκινά η ύψους 17 δισ. δρχ. ή 50 εκατ. ευρώ επένδυση του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη στην έκταση του ΕΟΤ στην Κυλλήνη. Η πλήρης ολοκλήρωση του επιχειρηματικού σχεδίου στην Ηλεία πρόκειται να ολοκληρωθεί εντός του 2003.
Υπογραμμίζεται ότι η παραπάνω προσπάθεια ξεκίνησε μετά από τριετή διαδικασία και κατόπιν της παρέλευσης νομικών κωλυμάτων που υπήρχαν για την έκδοση των οικοδομικών αδειών, μεταξύ του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και φορέων της περιοχής.
Σημειώνεται ότι στην Κυλλήνη πρόκειται, μεταξύ άλλων, να κατασκευαστεί από τον Όμιλο Δασκαλαντωνάκη το μεγαλύτερο Κέντρο Ιαματικών Λουτρών και Θαλασσοθεραπείας στην Ευρώπη, επένδυση που αναμένεται να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στον ελληνικό τουρισμό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top