Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Υψηλή ποιότητα και προσέλευση του κοινού στο 100% Hotel Workshop Tour στην Κρήτη

Τατιάνα Ρόκου - 15 Μάιος 2019, 16:01

Η εκπαιδευτική περιοδεία δε σταματά στην Ελλάδα, καθώς για πρώτη φορά θα επισκεφθεί και την Κύπρο, σε ένα special session στη Λεμεσό στις αρχές Ιουνίου.


Η δεύτερη επίσκεψη του 100% Hotel Workshop Tour στο Ηράκλειο και τα Χανιά ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις, με την ομάδα της διοργάνωσης να μιλάει για έναν από τους πλέον εδραιωμένους προορισμούς του θεσμού.

Το 100% Hotel Workshop Tour επισκέφθηκε την Κρήτη, και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο δημοφιλής προορισμός απέδειξε, ότι συνεχίζει να αποτελεί μία από τις περισσότερο αναπτυσσόμενες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας. Τόσο στο Ηράκλειο όσο και στα Χανιά η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με το υψηλό ενδιαφέρον αλλά και τη διάδραση ομιλητών και κοινού να αποτελούν σημαντικά στοιχεία της διοργάνωσης.Εκτός από τις υψηλού επιπέδου παρουσιάσεις, τα στελέχη της Demand, διοργανώτριας εταιρείας του 100% Hotel Show και του 100% Hotel Workshop Tour, φρόντισαν για την παρουσία σημαντικών εταιρειών όπως οι Vimar, Scent+, LG Electronics, Europa αλλά και Nespresso, οι οποίες παρουσίασαν ενδιαφέροντα Case Studies, ενώ ήρθαν και σε άμεση επαφή με το κοινό. Το σημαντικότερο όμως στοιχείο της στάσης του 100% Hotel Workshop Tour στην Κρήτη, είναι το γεγονός ότι οι επαγγελματίες της περιοχής βρίσκονται σε υψηλή επενδυτική “διάθεση” και αποτελούν ένα από τα πλέον έτοιμα για αλλαγές κοινά, σύμφωνα με τη γνώμη των ομιλητών.

Με το 100% Hotel Workshop Tour να γίνεται ένας από τους σημαντικότερους εκπαιδευτικούς θεσμούς, σε συνεργασία με την Hotelier Academy Greece, η ομάδα συνεχίζει το ταξίδι της στη Σαντορίνη και τη Μύκονο. Η δημοφιλής όμως εκπαιδευτική περιοδεία δε σταματά στην Ελλάδα, καθώς για πρώτη φορά θα επισκεφθεί και την Κύπρο, σε ένα special session στη Λεμεσό στις αρχές Ιουνίου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top