Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΟι αλληλένδετοι τομείς αθλητισμού – τουρισμού και η ωφέλειά τους στην Πελοπόνηησο
Αθλητικός τουρισμός

Οι αλληλένδετοι τομείς αθλητισμού – τουρισμού και η ωφέλειά τους στην Πελοπόνηησο

Κατά την ημερίδα πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις με απονομές τιμητικών πλακετών σε προσωπικότητες, διοργανώσεις και εταιρείες που έχουν συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του τουρισμού.

Στα πλαίσια της τουριστικής προβολής και ανάπτυξης της Κορινθίας και στην προσπάθεια για ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού στον νομό, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, διοργάνωσαν την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, ενημερωτική ημερίδα με τίτλο “Ο Αθλητικός Τουρισμός ως Μοχλός Ανάπτυξης για την Κορινθία και την Πελοπόννησο”. Η ημερίδα έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Club Hotel Casino Loutraki.

Η θεματολογία της ημερίδας κάλυψε με επιστημονικό τρόπο τους αλληλένδετους τομείς του αθλητισμού και του τουρισμού που έχουν δημιουργήσει έναν ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο της τουριστικής βιομηχανία με υψηλές αποδόσεις για την τοπική και την ευρύτερη Περιφερειακή οικονομία όλο το χρόνο και κυρίως εκτός υψηλής περιόδου.

Την ημερίδα παρουσίασαν και συντόνισαν οι δημοσιογράφοι/αθλητικογράφοι κ.κ. Νίκος Τσώνης, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και Σπυριδούλα Σπανέα.

Η ευρεία θεματολόγια της ημερίδας διαχωρίστηκε σε 4 μεγάλες συναφείς ενότητες και συνολικά 7 διαφορετικά πάνελ ομιλητών. Κατά την ημερίδα πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις με απονομές τιμητικών πλακετών σε προσωπικότητες, διοργανώσεις και εταιρείες που έχουν συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του τουρισμού.
Συγκεκριμένα για την προσφορά τους στον αθλητισμό βραβεύθηκαν:

  • Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Ύψους, Αντώνης Μέρλος. Η βράβευση του Αντώνη Μέρλου συνοδεύθηκε από χρηματικό ποσό ύψους 500 ευρώ
  • Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών Δημήτρης Ανδρεόπουλος
  • Η Motor Oil Hellas, Διϋλιστήρια Κορίνθου ΑΕ

Για την προσφορά τους στην ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού βραβεύθηκαν:

  • Ο δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης
  • Ο πρόεδρος των Special Olympics Hellas, κ. Διονύσης Κοδέλλας
  • Ο πρόεδρος της ΕΟΤΡΙ, κ. Γιώργος Γερόλυμπος
  • Ο κ. Βασίλης Αναστόπουλος, Performance Manager στη SEG Racing Academy
  • Η διοργάνωση Nemean Games

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024