Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέο waterpark από το Creta Maris Beach Resort
Θεματικά πάρκα

Νέο waterpark από το Creta Maris Beach Resort

Το Creta Maris Beach Resort προσφέρει ακόμη το θερινό κινηματογράφο 'Cine Creta Maris', 6 παιδικές πισίνες, την παιδική λέσχη 'Αστερίας', ένα Κλαμπ Εφήβων, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με παιχνίδια για μωρά, μια εξωτερική παιδική χαρά, disco, μαθήματα τένις και όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις για τη φιλοξενία βρεφών.

Το Creta Maris Beach Resort υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με ένα υπερσύγχρονο υδάτινο πάρκο, 4.000 τ.μ., όπου οι  επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν συναρπαστικά παιχνίδια και να βιώσουν μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

Συγκεκριμένα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και υπό την επίβλεψη ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού, οι μικροί φίλοι θα έχουν στη διάθεσή τους πέντε νεροτσουλήθρες υψηλής ταχύτητας που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, μια τεράστια πισίνα αλλά και τους μαγευτικούς υδάτινους πύργους, για ένα ατέλειωτο ταξίδι χαράς, περιπέτειας και διασκέδασης, που θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι.

Το υδάτινο πάρκο του Creta Maris διαθέτει επίσης ειδικά διαμορφωμένο χώρο με άνετο καθιστικό και δροσιστικά ποτά, όπου τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μπορούν να χαλαρώσουν, παρακολουθώντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα να διασκεδάζουν.

Επιπλέον των υπηρεσιών του “Waterpark”, το Creta Maris Beach Resort προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για όλη την οικογένεια: το θερινό κινηματογράφο “Cine Creta Maris”, 6 παιδικές πισίνες, την  παιδική λέσχη “Αστερίας”, ένα Κλαμπ Εφήβων, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με παιχνίδια για μωρά, μια εξωτερική παιδική χαρά, disco, μαθήματα τένις αλλά και όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις για τη φιλοξενία βρεφών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024