Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟ ΕΟΤ προωθεί ελληνικούς προορισμούς σε Κίνα, Ολλανδία και Γερμανία
Προώθηση προορισμού

Ο ΕΟΤ προωθεί ελληνικούς προορισμούς σε Κίνα, Ολλανδία και Γερμανία

Την Αττική, την Ολυμπία και τη Ζάκυνθο επισκέπτονται έως τις 20 Μαΐου υψηλόβαθμα στελέχη των σημαντικότερων κινεζικών πρακτορείων που ειδικεύονται στον συνεδριακό τουρισμό. Από 23 έως 28 Μαΐου την Αμοργό θα επισκεφθεί Ολλανδή δημοσιογράφος, για τη σύνταξη αφιερώματος στο νησί ως εναλλακτικό προορισμό.

Στοχευμένα ταξίδια εξοικείωσης (fam trips) και δημοσιογραφικά ταξίδια (press trips) για την προώθηση ελληνικών προορισμών στην Κίνα, την Ολλανδία και τη Γερμανία διοργανώνουν το προσεχές διάστημα οι αντίστοιχες υπηρεσίες του ΕΟΤ, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του Υπουργείου Τουρισμού, τον οποίο υλοποιεί διεθνώς ο ΕΟΤ, για την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στις αγορές του εξωτερικού, τη διαρκή ανάδειξη των ειδικών μορφών τουρισμού που προσφέρει η Ελλάδα και τουρισμό 365 μέρες το χρόνο.

Ειδικότερα, την Αττική, την Ολυμπία και τη Ζάκυνθο επισκέπτονται έως τις 20 Μαΐου υψηλόβαθμα στελέχη των σημαντικότερων κινεζικών πρακτορείων που ειδικεύονται στον συνεδριακό τουρισμό, με σκοπό την ενημέρωσή τους σχετικά με τις υποδομές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες στις περιοχές αυτές στον συγκεκριμένο κλάδο του τουρισμού.

Εξάλλου, από τις 23 έως τις 28 Μαΐου την Αμοργό θα επισκεφθεί η Ολλανδή δημοσιογράφος Pauline van der Meulen, με σκοπό τη συγκέντρωση του απαραίτητου υλικού για τη σύνταξη αφιερώματος όπου θα παρουσιάζει το νησί ως εναλλακτικό προορισμό που απευθύνεται σε ένα ποικιλόμορφο και διευρυμένο κοινό, ενώ στις αρχές Ιουνίου στην Παλαιόχωρα Χανίων θα βρεθεί η Ολλανδή blogger Kiki Multem ώστε να προβάλλει την περιοχή μέσω συνεχόμενων αναρτήσεων στα social media.

Επίσης, στη Μήλο, τη Φολέγανδρο, τη Σίφνο και τη Σέριφο θα ταξιδέψει από τις 24 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου η Γερμανίδα δημοσιογράφος Elke Homburg, για τη συλλογή ενημερωτικού και φωτογραφικού υλικού με σκοπό τη σύνταξη σχετικών τουριστικών άρθρων σε επαγγελματικό γερμανικό περιοδικό, ενώ τις ίδιες ημέρες οι Γερμανοί δημοσιογράφοι Gunter Kast και Sandra Urbaniak θα επισκεφθούν τα νησιά των Δωδεκανήσων Κως, Τήλος, Νίσυρος, Λέρος, Ψέριμος και Κάλυμνος για τη σύνταξη εκτεταμένου σχετικού αφιερώματος με έμφαση στον ποδηλατικό τουρισμό.

Τέλος, οι Γερμανοί δημοσιογράφοι του ταξιδιωτικού και γαστρονομικού ρεπορτάζ Rose Marie Donhauser, Carola Faber, Volker Mehnert και Sven Ole Rahn θα επισκεφθούν την Ουρανούπολη Χαλκιδικής από τις 30 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν το γαστρονομικό φεστιβάλ “Κουζίνα 2019” και να προβάλουν την περιοχή ως τουριστικό και γαστρονομικό προορισμό.

Στη φωτογραφία, η Αιγιάλη στην Αμοργό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024