Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Ποια ξενοδοχεία σε Ρόδο, Σύμη και Τήλο διακρίθηκαν από την Der Touristik Nordic / Apollo το 2019

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Μάιος 2019, 14:56

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου δίνει μεγάλη σημασία στη συνεχή βελτίωση παρεχόμενων υπηρεσιών, κάτι που φάνηκε και στη βελτίωση της βαθμολογίας χρόνο με τον χρόνο στα ξενοδοχεία, μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις της ημερίδας ποιότητας.


Ο ταξιδιωτικός οργανισμός, Der Touristik Nordic / Apollo, σε συνεργασία με την εταιρεία εισερχόμενου τουρισμού Destination Touristik Services, μέλος της Der Touristik, πραγματοποίησαν και φέτος στη Ρόδο την εκδήλωση βράβευσης, των καταλυμάτων της Ρόδου, Σύμης και Τήλου για το έτος 2018.Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 10 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Elysium Resort & Spa, στη Ρόδο η Commercial Director του Apollo, Nina Hornewall και ο διευθυντής πωλήσεων κ. Γιάννης Φραγκίσκος, καλωσόρισαν τους συνεργάτες του γραφείου, επιχειρηματίες, διευθυντικά στελέχη των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων, τοπικές αρχές, καθώς και εκπρόσωπους των τοπικών ΜΜΕ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, κ. Γιώργος Ματσίγκος, ο οποίος τόνισε τη μεγάλη σημασία που δίνει ο Σύλλογος στη συνεχή βελτίωση παρεχόμενων υπηρεσιών, το οποίο φάνηκε και στη βελτίωση της βαθμολογίας χρόνο με τον χρόνο στα ξενοδοχεία, μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις της ημερίδας ποιότητας.

Την εκδήλωση συντόνισε η Destination Touristik Services, υπό την διεύθυνση του κ. Κυριάκου Μαστρίδη και των συνεργατών του. Ακολούθησε εκτενής ενημέρωση για την πορεία των πωλήσεων στην περιοχή και η βραδιά κορυφώθηκε με τις βραβεύσεις των ξενοδοχείων με βάσει τις προτιμήσεις των επισκεπτών.

Αναλυτικότερα οι βραβεύσεις των ξενοδοχείων:
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top