Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Το 100% Hotel Workshop Tour για πρώτη φορά στην Κύπρο

Τατιάνα Ρόκου - 20 May 2019, 10:58

Το ξενοδοχειακό workshop του 100% Hotel Show ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Κύπρο, σε μια μοναδική εμφάνιση στη Λεμεσό το Σάββατο 8 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Atlantica Miramare Beach.


Το 100% Hotel Workshop Tour αποτελεί αναμφισβήτητα την πλέον advanced εκπαιδευτική δράση για ξενοδόχους, με πάνω από 2.000 attendees στις 9 στάσεις του στους σημαντικότερους Ελληνικούς Προορισμούς. Φέτος, για πρώτη φορά, το 100% Hotel Workshop Tour επισκέπτεται την Κύπρο, σε ένα μοναδικό event στη Λεμεσό το Σάββατο 8 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Atlantica Miramare Beach.

Με δεδομένη την ανάπτυξη των πολυτελών resort στον προορισμό, αλλά και τη νέα τάση στη δημιουργία boutique ξενοδοχείων, το 100% Hotel Workshop Tour θα παρουσιάσει μια ειδική θεματολογία προσαρμοσμένη στις ανάγκες του προορισμού, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές για τη νέα εποχή των ξενοδοχείων. Καθώς η διοργανώτρια εταιρεία, Demand, επιθυμεί να διατηρήσει αναλλοίωτη τη σύσταση του Event, στην Κύπρο θα μεταφερθούν οι επίσημοι ομιλητές, η ομάδα της Hotelier Academy και επιλεγμένες εταιρείες που υποστηρίζουν τον θεσμό, δημιουργώντας ένα mini εκθεσιακό γεγονός για ξενοδόχους, αρχιτέκτονες και επαγγελματίες τουρισμού.

Με τη δομή της θεματολογίας να είναι αντίστοιχη με αυτή της Ελλάδας, το Workshop θα περιέχει:

  • Συμβουλές σχετικά με το πώς αποφασίζουμε την Αρχιτεκτονική κατανομή των χώρων ενός boutique ξενοδοχείου, αλλά και πως δίνουμε boutique style σε ένα μεγάλο resort, από την Interior Designer των ATN Constructions, κα Μαίρη Σφυράκη.
  • Λύσεις μέσω των οποίων ένα ξενοδοχείο μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις των εστιατορίων, του spa και των υπηρεσιών μέσα από τη διαμόρφωση μιας μοναδικής εμπειρίας, από τον Hotel Concept Maker του Destsetters, κ. Ζένιο Ζένιου.
  • Παραδείγματα επιτυχημένων Boutique ξενοδοχείων αλλά και ιδέες εφαρμογής καινοτόμου design, από τον αρχιτέκτονα και Custom Furniture Designer, κ. Δημήτρη Ζέλιο.
  • Εκπαιδευτικό υλικό για τις τελευταίες τάσεις στο ξενοδοχειακό Digital Marketing που επηρεάζουν το συνολικό revenue, από τον Hotel Marketing Specialist της About Hotelier, κ. Γιάννη Κουτσόπουλο.

Τις παρουσιάσεις θα συμπληρώσουν και ενδιαφέροντα case studies από τις συμμετέχουσες εταιρείες, τα οποία θα δώσουν πρακτικές ιδέες για τους επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν το workshop.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top