Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο 100% Hotel Workshop Tour για πρώτη φορά στην Κύπρο
Σεμινάρια

Το 100% Hotel Workshop Tour για πρώτη φορά στην Κύπρο

Το ξενοδοχειακό workshop του 100% Hotel Show ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Κύπρο, σε μια μοναδική εμφάνιση στη Λεμεσό το Σάββατο 8 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Atlantica Miramare Beach.

Το 100% Hotel Workshop Tour αποτελεί αναμφισβήτητα την πλέον advanced εκπαιδευτική δράση για ξενοδόχους, με πάνω από 2.000 attendees στις 9 στάσεις του στους σημαντικότερους Ελληνικούς Προορισμούς. Φέτος, για πρώτη φορά, το 100% Hotel Workshop Tour επισκέπτεται την Κύπρο, σε ένα μοναδικό event στη Λεμεσό το Σάββατο 8 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Atlantica Miramare Beach.

Με δεδομένη την ανάπτυξη των πολυτελών resort στον προορισμό, αλλά και τη νέα τάση στη δημιουργία boutique ξενοδοχείων, το 100% Hotel Workshop Tour θα παρουσιάσει μια ειδική θεματολογία προσαρμοσμένη στις ανάγκες του προορισμού, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές για τη νέα εποχή των ξενοδοχείων. Καθώς η διοργανώτρια εταιρεία, Demand, επιθυμεί να διατηρήσει αναλλοίωτη τη σύσταση του Event, στην Κύπρο θα μεταφερθούν οι επίσημοι ομιλητές, η ομάδα της Hotelier Academy και επιλεγμένες εταιρείες που υποστηρίζουν τον θεσμό, δημιουργώντας ένα mini εκθεσιακό γεγονός για ξενοδόχους, αρχιτέκτονες και επαγγελματίες τουρισμού.

Με τη δομή της θεματολογίας να είναι αντίστοιχη με αυτή της Ελλάδας, το Workshop θα περιέχει:

  • Συμβουλές σχετικά με το πώς αποφασίζουμε την Αρχιτεκτονική κατανομή των χώρων ενός boutique ξενοδοχείου, αλλά και πως δίνουμε boutique style σε ένα μεγάλο resort, από την Interior Designer των ATN Constructions, κα Μαίρη Σφυράκη.
  • Λύσεις μέσω των οποίων ένα ξενοδοχείο μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις των εστιατορίων, του spa και των υπηρεσιών μέσα από τη διαμόρφωση μιας μοναδικής εμπειρίας, από τον Hotel Concept Maker του Destsetters, κ. Ζένιο Ζένιου.
  • Παραδείγματα επιτυχημένων Boutique ξενοδοχείων αλλά και ιδέες εφαρμογής καινοτόμου design, από τον αρχιτέκτονα και Custom Furniture Designer, κ. Δημήτρη Ζέλιο.
  • Εκπαιδευτικό υλικό για τις τελευταίες τάσεις στο ξενοδοχειακό Digital Marketing που επηρεάζουν το συνολικό revenue, από τον Hotel Marketing Specialist της About Hotelier, κ. Γιάννη Κουτσόπουλο.

Τις παρουσιάσεις θα συμπληρώσουν και ενδιαφέροντα case studies από τις συμμετέχουσες εταιρείες, τα οποία θα δώσουν πρακτικές ιδέες για τους επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν το workshop.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024