Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

H Turkish Airlines ανοίγει πέντε νέα lounge στο Νέο Istanbul Airport

Θοδωρής Κουμέλης - 20 Μάιος 2019, 13:11

Το Turkish Airlines Business Lounge, το Miles & Smiles Lounge και το Domestic Lounge λειτουργούν ήδη, ενώ το Exclusive Lounge και το Arrival Lounge αναμένεται να ανοίξουν το καλοκαίρι του 2019.


Η Turkish Airlines εγκαινιάζει στο Νέο Istanbul Airport πέντε lounge επιβατών για τις κατηγορίες: Business Class, Miles & Smiles Elite Plus & Elite, Star Alliance Gold και Corporate Club.

Το Turkish Airlines Business Lounge, το Miles & Smiles Lounge και το Domestic Lounge λειτουργούν ήδη, ενώ το Exclusive Lounge και το Arrival Lounge αναμένεται να ανοίξουν το καλοκαίρι του 2019.

Η Turkish Airlines Business Lounge καλύπτει μια επιφάνεια 60.000 τ.μ., έχει θέσεις 765 επισκεπτών και διαθέτει 13 ιδιωτικές σουίτες με ντους. Η Turkish Airlines έχει σχεδιάσει επίσης ένα μουσείο 130 τετραγωνικών μέτρων, στο οποίο συνεργάζεται με το καλλιτεχνικό και πολιτιστικό ίδρυμα, το Istanbul Modern.

Το Miles & Smiles Lounge της Turkish Airlines καλύπτει επίσης 60.000 τ.μ. και προσφέρει 11 ιδιωτικές σουίτες με ντους και χώρο όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν σε άνετους καναπέδες, να απολαύσουν νόστιμες και μοναδικές λιχουδίες από την Τουρκία μαζί με διεθνή κουζίνα ή να απολαύσουν τις υπηρεσίες μασάζ. Κονσόλες gaming, προσομοιωτές golf και μια τεράστια παιδική χαρά παρέχουν ψυχαγωγία ενώ προγραμματίζεται η δημιουργία ενός κέντρου τεχνολογίας με γυαλιά 3D και οθόνες εικονικής πραγματικότητας. Τα δύο lounge παρέχουν επίσης αίθουσες συσκέψεων, βιβλιοθήκη και μια αίθουσα προσευχής.  Το Domestic Lounge της Turkish Airlines είναι προσβάσιμο μέσω ειδικής εισόδου που βρίσκεται έξω από τον τερματικό σταθμό, έτσι ώστε οι επιβάτες να μπορούν να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες check – in και να μεταφερθούν απευθείας στο αεροσκάφος μέσω λεωφορείων. Οι παροχές των lounge περιλαμβάνουν: άνετους καναπέδες, Τούρκικη κουζίνα, μια τεράστια παιδική χαρά, media wall με διάφορες οθόνες και μια αίθουσα προσευχής.

Η συνολική σχεδιαστική φιλοσοφία των Business Class και Miles & Smiles lounge αντικατοπτρίζουν ένα θέμα του Αιγαίου, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων που απεικονίζουν αεράκια από την περιοχή του Αιγαίου. Ο τοίχος της Κορδέλας είναι από τα πιο ιδιαίτερα σημεία των lounge της Turkish Airlines και παίρνει την έμπνευσή του  από μια ροή μοτίβων, αποτελούμενα από συμπαγή ξύλινα πλαίσια που κυματίζουν μέσα από τα lounge. Οι πίνακες στις αίθουσες έχουν άμορφες κινήσεις αντικατοπτρίζοντας τη ροή.

Οι επιβάτες της Turkish Airlines έχουν πρόσβαση στα lounge επιδεικνύοντας τα εισιτήρια business class ή τις κάρτες μέλους Miles & Smiles Elite Plus & Elite, Star Alliance Gold και Corporate Club.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top