Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Σημαντικές διεθνείς διακρίσεις για το Hilton Park, Nicosia

Θοδωρής Κουμέλης - 21 May 2019, 13:01

Η ομάδα του Hilton Park, Nicosia επιλέχθηκε ως μια από τις δέκα καλύτερες ομάδες ξενοδοχείων Hilton παγκοσμίως λαμβάνοντας τη διάκριση 'Blue Energy', για το β' εξάμηνο του 2018.


Νέες διακρίσεις για το Hilton Park, Nicosia, καθώς το πολυτελές ξενοδοχείο της πρωτεύουσας συνεχίζει να εξασφαλίζει το ένα βραβείο μετά το άλλο. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Hilton Park, Nicosia επιλέχθηκε ως μια από τις δέκα καλύτερες ομάδες ξενοδοχείων Hilton παγκοσμίως λαμβάνοντας τη διάκριση “Blue Energy”, για το β’ εξάμηνο του 2018.

Το βραβείο δίνεται σε συνεργάτες της Hilton International σε όλο τον κόσμο που ξεχωρίζουν για τη μοναδική κουλτούρα φιλοξενίας και το ιδιαίτερο πάθος που χαρακτηρίζει την εξάσκηση των καθηκόντων τους. Επίσης, οι αρετές που χαρακτηρίζουν μια ομάδα ξενοδοχείου και της δίνουν τη δυνατότητα να λάβει το βραβείο Blue Energy είναι το θετικό πνεύμα, η δύναμη και η αξιοπιστία με την οποία παρέχουν στους φιλοξενούμενούς τους την καλύτερη εξυπηρέτηση. Τις πιο πάνω προϋποθέσεις και κριτήρια πληροί με επάρκεια η ομάδα του Hilton Park, Nicosia εξασφαλίζοντας το σημαντικό αυτό βραβείο.

Επιπρόσθετα, η ομάδα Food & Beverage του Hilton Park, Nicosia διακρίθηκε στην κατηγορία των S.A.L.T. (Satisfaction And Loyalty Tracking) για τον μήνα Μάρτιο. Το βραβείο απονέμεται σε όσα ξενοδοχεία εξασφαλίζουν υψηλές βαθμολογίες από τα ερωτηματολόγια των επισκεπτών. Πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα, καθώς πιστοποιεί και επίσημα την εξαιρετική ποιότητα του φαγητού που προσφέρει το Hilton Park, Nicosia.

Το Hilton Park, Nicosia συνεχίζει παράλληλα τις ενέργειες Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος που εφαρμόζει. Πιο συγκεκριμένα, τον Μάρτιο συγκεντρώθηκε χρηματικό ποσό για το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα μέσω της πώλησης βραχιολιών (μαρτάκια) ενώ χρηματικό ποσό συγκεντρώθηκε και για τον Ερυθρό Σταυρό μέσω της πώλησης παιδικών βιβλίων που ετοιμάστηκαν από τους εθελοντές του ΜΚΟ. Αξιοσημείωτη και η συμμετοχή ομάδας δρομέων του Hilton Park, Nicosia στο Μαραθώνιο Λεμεσού, ενισχύοντας και πάλι το έργο του Ερυθρού Σταυρού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top