Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Το 100% Hotel Workshop Tour επισκέπτεται τη Σαντορίνη σε μια ιδιαίτερη boutique έκδοση

Τατιάνα Ρόκου - 21 May 2019, 15:24

Tο φετινό workshop στη Σαντορίνη θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο De Sol του ομίλου Caldera Collection, το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019 στις 10:00.


Καθώς η Σαντορίνη αποτελεί σημείο αναφοράς για τα boutique ξενοδοχεία, η ομάδα του 100% Hotel Workshop Tour ετοιμάζει μια ιδιαίτερη θεματολογία για τον δημοφιλή προορισμό.

Έχοντας επισκεφθεί ήδη με επιτυχία 7 σημαντικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, το 100% Hotel Workshop Tour μπαίνει στην τελική ευθεία, έχοντας τη Σαντορίνη ως επόμενή του στάση. Με το ενδιαφέρον να είναι ήδη αυξημένο, το φετινό workshop θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο De Sol του ομίλου Caldera Collection, το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019 στις 10:00, με ελεύθερη είσοδο για ξενοδόχους, αρχιτέκτονες και επαγγελματίες του τουρισμού.

Το φετινό κεντρικό θέμα του 100% Hotel Workshop Tour είναι η ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού boutique ξενοδοχείου, από την sρχιτεκτονική μελέτη μέχρι και το Sales Strategy, με παρουσιάσεις που έχουν κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον του κοινού σε όλη την Ελλάδα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αύξηση της κερδοφορίας μέσα στο ξενοδοχείο, ενώ βασικό χαρακτηριστικό του workshop αποτελεί η συνεχής διάδραση με το κοινό.

Εκτός από τους επιλεγμένους ομιλητές, την Hotelier Academy αλλά και τα στελέχη της Demand, που αποτελεί τη διοργανώτρια εταιρεία του 100% Hotel Workshop Tour και του 100% Hotel Show, στο workshop συμμετέχουν και επιλεγμένες εταιρείες διαμορφώνοντας ένα mini εκθεσιακό event. Οι επισκέπτες, εκτός από τις χρήσιμες πληροφορίες των παρουσιάσεων, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν case studies, ενώ θα μπορούν να έρθουν σε άμεση επαφή με τα στελέχη των εταιρειών που θα παρευρεθούν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top