Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ προβολή της Μήλου προσελκύει επενδύσεις σε πολυτελή τουριστικά καταλύματα
Προβολή προορισμού

Η προβολή της Μήλου προσελκύει επενδύσεις σε πολυτελή τουριστικά καταλύματα

Στα Πολλώνεια είναι σε εξέλιξη επένδυση ελληνο-αυστραλιανών συμφερόντων, για τη δημιουργία πεντάστερου boutique ξενοδοχείου. Η νέα μονάδα θα είναι έτοιμη για λειτουργία κατά την τουριστική περίοδο του 2020.

Σε προορισμό υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών εξελίσσεται η Μήλος μετά την επιλεκτική στόχευση που αναπτύσσει ο Δήμος Μήλου στις διεθνείς τουριστικές αγορές.

Η προβολή του νησιού και η συνεχόμενη ανοδική του πορεία σε επίπεδο ζήτησης, πέρα από τις αυξημένες αφίξεις τουριστών, προσελκύουν και επενδυτές από το εξωτερικό για δημιουργία πολυτελών καταλυμάτων, ικανών να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις του τουρισμού.

Ήδη, στα Πολλώνεια, είναι σε εξέλιξη επένδυση, ελληνο-αυστραλιανών συμφερόντων, για τη δημιουργία πεντάστερου boutique ξενοδοχείου δυναμικότητας 12 δωματίων, από τα οποία τα 8 θα διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες. Η νέα μονάδα, που χτίζεται σε οικόπεδο 790 τ.μ., θα είναι έτοιμη για λειτουργία κατά την τουριστική περίοδο του 2020.

Σε πρόσφατη ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία της MTC Group, εταιρείας συμβούλων του Δήμου, οι επενδυτές παρουσίασαν τα σχέδια της νέας μονάδας την οποία, όπως είπαν, αποφάσισαν να δημιουργήσουν στη Μήλο, χάρη στη φήμη που έχει αποκτήσει το νησί στην αυστραλιανή αγορά τα τελευταία χρόνια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024