Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-Διατροφή650 εμβληματικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου της Γαλλίας στα Aldemar Resorts
Ξενοδοχεία

650 εμβληματικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου της Γαλλίας στα Aldemar Resorts

Στα πλαίσια της τριήμερης διοργάνωσης της γαλλικής Les Big Boss πραγματοποιήθηκαν B2B συναντήσεις και συνεδρίες.


Τον Όμιλο Aldemar Resorts και συγκεκριμένα τα ξενοδοχεία Aldemar Olympian Village και Aldemar Royal Olympian, επέλεξε για δεύτερη φορά η γαλλική εταιρεία κολοσσός Les Big Boss για την ετήσια επετειακή συνάντηση των μεγαλύτερων πολυεθνικών και Γαλλικών φορέων και εταιρειών σε μια τριήμερη απόδραση γεμάτη συναντήσεις, δραστηριότητες και διασκέδαση.

Στις 10–12 Μαΐου, 650 εμβληματικές προσωπικότητες, opinion leaders, διευθύνοντες σύμβουλοι και ηγετικά στελέχη, από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες, επιχειρήσεις και φορείς της Γαλλίας πραγματοποίησαν την ετήσια συνάντηση τους στα ξενοδοχεία του Ομίλου Aldemar.

Στα πλαίσια της τριήμερης διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν B2B συναντήσεις και συνεδρίες, οι οποίες στέφθηκαν με επιτυχία. Ο Όμιλος Aldemar Resorts σε συνεργασία με τον μεγάλο Γάλλο τουριστικό πράκτορα Thalasso No.1 διοργάνωσαν εξορμήσεις στην Αρχαία Ολυμπία, επισκέψεις στην περιοχή και εκδρομές με σκάφος με στόχο οι επισκέπτες να γνωρίσουν τις ομορφιές της Πελοποννήσου και τις επιλογές που προσφέρει. Το πρόγραμμα αναψυχής και διασκέδασης επιμελήθηκαν τα ξενοδοχεία του Ομίλου Aldemar και συμπεριλάμβανε fire shows στην παραλία, επιδείξεις kick boxing με επίτιμο καλεσμένο τον παγκόσμιο πρωταθλητή και Ολυμπιονίκη Brahim Aslum, Beach Parties με Gazebos, BBQ party στην κεντρική πισίνα και πολλά άλλα.

Αποκορύφωμα, το αποχαιρετιστήριο party “Big Boss Idol”, που θύμιζε “Woodstock Festival” με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν show με πυροτεχνήματα, ξυλοπόδαρους, και καλοκαιρινά cocktails, από το The Wagon Bar στην παραλία 2 χλμ. που “αγκαλιάζει” τα Aldemar Olympian Village και Aldemar Royal Olympian.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024