Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Αστυπάλαιας σε Αυστραλιανό ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ
Προβολή προορισμού

Προβολή της Αστυπάλαιας σε Αυστραλιανό ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ

Το τηλεοπτικό ταξιδιωτικό ντοκυμαντέρ 'My Greek Odyssey', αποτελούμενο από 13 επεισόδια ανά κύκλο, ταξιδεύει τους θεατές σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και μοναδικά νησιά της Ελλάδας.

Μετά τη Μήλο και τη Σέριφο, όπου πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα το περασμένο φθινόπωρο, σειρά έχει και η Αστυπάλαια για παρουσίαση στο ταξιδιωτικό ντοκυμαντέρ “My Greek Odyssey” από την Αυστραλία.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 10-13 Ιουνίου, αφού προηγήθηκε, τον περασμένο μήνα, διερευνητική αποστολή στο νησί, με φροντίδα της αντιδημάρχου κας Μαρίας Καμπούρη.

Η υψηλού επιπέδου παραγωγή έχει στόχο να ψυχαγωγήσει, να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει τους θεατές να γνωρίσουν τα ελληνικά νησιά κάνοντας τα τον επόμενο προορισμό διακοπών τους.

Ο προγραμματισμός των γυρισμάτων έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε συνάντηση της υπεύθυνης παραγωγής για την Ελλάδα κας Ιωάννας Κοντογεώργου με τον επικεφαλής της εταιρείας συμβούλων των τριών Δήμων κ. Νότη Μαρτάκη, οπότε και ρυθμίστηκαν όλες οι λεπτομέρειες, με δεδομένη τη μεγάλη απήχηση που αναμένεται να έχουν οι εκπομπές στην αυστραλιανή –και όχι μόνο– αγορά.

Το τηλεοπτικό ταξιδιωτικό ντοκυμαντέρ “My Greek Odyssey”, αποτελούμενο από 13 επεισόδια ανά κύκλο, ταξιδεύει τους θεατές σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και μοναδικά νησιά της Ελλάδας. Σε αυτό το συναρπαστικό πρόγραμμα ο Ελληνοαυστραλός παρουσιαστής Peter Maneas ταξιδεύει με σκάφος στα ελληνικά νησιά για να εξερευνήσει την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό, την γαστρονομία και τους μοναδικούς ανθρώπους που συναντά στην πορεία του. Η σειρά, που τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ, πρόκειται να προβληθεί σε εκατομμύρια τηλεθεατές μέσα από τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού, αλλά και της Ελλάδας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024