Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Προβολή της Αστυπάλαιας σε Αυστραλιανό ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ

Τατιάνα Ρόκου - 22 Μάιος 2019, 13:19

Το τηλεοπτικό ταξιδιωτικό ντοκυμαντέρ 'My Greek Odyssey', αποτελούμενο από 13 επεισόδια ανά κύκλο, ταξιδεύει τους θεατές σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και μοναδικά νησιά της Ελλάδας.


Μετά τη Μήλο και τη Σέριφο, όπου πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα το περασμένο φθινόπωρο, σειρά έχει και η Αστυπάλαια για παρουσίαση στο ταξιδιωτικό ντοκυμαντέρ “My Greek Odyssey” από την Αυστραλία.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 10-13 Ιουνίου, αφού προηγήθηκε, τον περασμένο μήνα, διερευνητική αποστολή στο νησί, με φροντίδα της αντιδημάρχου κας Μαρίας Καμπούρη.

Η υψηλού επιπέδου παραγωγή έχει στόχο να ψυχαγωγήσει, να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει τους θεατές να γνωρίσουν τα ελληνικά νησιά κάνοντας τα τον επόμενο προορισμό διακοπών τους.

Ο προγραμματισμός των γυρισμάτων έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε συνάντηση της υπεύθυνης παραγωγής για την Ελλάδα κας Ιωάννας Κοντογεώργου με τον επικεφαλής της εταιρείας συμβούλων των τριών Δήμων κ. Νότη Μαρτάκη, οπότε και ρυθμίστηκαν όλες οι λεπτομέρειες, με δεδομένη τη μεγάλη απήχηση που αναμένεται να έχουν οι εκπομπές στην αυστραλιανή –και όχι μόνο– αγορά.

Το τηλεοπτικό ταξιδιωτικό ντοκυμαντέρ “My Greek Odyssey”, αποτελούμενο από 13 επεισόδια ανά κύκλο, ταξιδεύει τους θεατές σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και μοναδικά νησιά της Ελλάδας. Σε αυτό το συναρπαστικό πρόγραμμα ο Ελληνοαυστραλός παρουσιαστής Peter Maneas ταξιδεύει με σκάφος στα ελληνικά νησιά για να εξερευνήσει την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό, την γαστρονομία και τους μοναδικούς ανθρώπους που συναντά στην πορεία του. Η σειρά, που τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ, πρόκειται να προβληθεί σε εκατομμύρια τηλεθεατές μέσα από τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού, αλλά και της Ελλάδας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top