Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑνακαίνιση και νέο λογότυπο για το Ακταίον Beach Hotel
Ξενοδοχεία

Ανακαίνιση και νέο λογότυπο για το Ακταίον Beach Hotel

Το ξενοδοχείο εισάγει την τεχνολογία KnX, που ενσωματώνει έξυπνη διαχείριση συσκευών με τη χρήση του κινητού του φιλοξενούμενου, παρέχοντας άνεση, ασφάλεια, υψηλή λειτουργικότητα, εξοικονόμηση ενέργειας και ευελιξία στον προγραμματισμό συστημάτων σκίασης (κουρτίνες), κλιματισμού, φωτισμού, και θέρμανσης νερού.

Πλήρως ανακαινισμένο, και με καινούργιο λογότυπο, ξεκινά τη νέα τουριστική περίοδο το ξενοδοχείο Ακταίον, στο Αγκίστρι, με στόχο την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών του. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη Σκάλα, ακριβώς μπροστά από την αμμουδερή παραλία του νησιού και είναι ιδανικό για οικογένειες με παιδιά. Πιστή στην ανάπτυξη και στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, η ιδιοκτησία του ξενοδοχείου, αποφάσισε να κάνει το ποιοτικό άλμα και να ξεχωρίσει, προσφέροντας πολύ υψηλά στάνταρς διαμονής με έμφαση στη λειτουργικότητα αλλά και στην αισθητική των χώρων.

Εισάγει, για πρώτη φορά την τεχνολογία KnX με όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις (ISO, CENELEC). Η τεχνολογία KnX ενσωματώνει έξυπνη διαχείριση συσκευών με τη χρήση του κινητού του φιλοξενούμενου παρέχοντας άνεση, ασφάλεια, υψηλή λειτουργικότητα, εξοικονόμηση ενέργειας και ευελιξία στον προγραμματισμό συστημάτων σκίασης (κουρτίνες), κλιματισμού, φωτισμού, και θέρμανσης νερού. Ο “ευφυής” έλεγχος σε κάθε δωμάτιο “δένει” με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την προσωπική αισθητική και τις προτιμήσεις κάθε φιλοξενούμενου. Έτσι, το Ακταίον έχει γίνει ένα από τα λιγοστά ξενοδοχεία του Αργοσαρωνικού που διαθέτει οικολογική φιλοσοφία, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας. Επίσης, αποφασίστηκε και η αλλαγή του λογοτύπου, ώστε να εκφράζει τις νέες τάσεις που ακολουθεί το ξενοδοχείο.

Τα παλ χρώματα του μπεζ επικρατούν στην επίπλωση σε συνδυασμό με το λευκό δημιουργώντας μια ανάλαφρη και καλοκαιρινή χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Οι Deluxe Suites του ξενοδοχείου διαθέτουν άνετο queen size κρεβάτι με στρώματα Coco-Mat, με μενού μαξιλαριών, και θέα στην παραλία. Κάθε γωνιά του ξενοδοχείου είναι απόλυτα εργονομική διαθέτοντας όμως όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για μια άνετη διαμονή.

Το Ακταίον διαθέτει στο ισόγειο εστιατόριο και μπαρ με θέα φυσικά τη θάλασσα, μιας και το ξενοδοχείο το χωρίζει από την παραλία ένας μικρός πεζόδρομος. Το εστιατόριο προσφέρει παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με έμφαση στα θαλασσινά και το φρέσκο ψάρι, αναδεικνύοντας την παγκόσμια αναγνωρισμένη αξία της Μεσογειακής διατροφής. Επιπλέον, το ΑΚΤΑΙΟΝ διαθέτει 9θέσιο αυτοκίνητο Mercedes για τη μετακίνηση των επισκεπτών ή τη μεταφορά τους στο κοντινό χωριό, το Μεγαλοχώρι.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κ. Διονύσης Λογοθέτης, δεύτερης γενιάς ξενοδόχος στο Αγκίστρι, επισήμανε: “Με την ανακαίνιση του ξενοδοχείου μας θέλουμε να δώσουμε μια νέα τουριστική ταυτότητα στο νησί μας ως απάντηση στην πρόκληση της μετάβασης σε ένα τουρισμό με υψηλά πλέον ποιοτικά χαρακτηριστικά, διαφυλάσσοντας παράλληλα την περιβαλλοντική ισορροπία και την ιστορική ταυτότητα του νησιού μας. Φιλοδοξούμε τα επόμενα χρόνια με τη στήριξη και της Αυτοδιοίκησης το Αγκίστρι να μετασχηματιστεί σε έναν ελκυστικό και σύγχρονο, τουριστικό προορισμό που θα κερδίσει τη θέση που του αξίζει στο τουριστικό χάρτη της Αττικής”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024