Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠρωτόκολλο συνεργασίας Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων – Welcome Global
Ξενοδοχία

Πρωτόκολλο συνεργασίας Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων – Welcome Global

Συμφωνία για ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει την επιμόρφωση και τον εμπλουτισμό γνώσεων και δεξιοτήτων στελεχών μέσα από την προώθηση και βελτίωση του επαγγελματισμού, την οργάνωση και εφαρμογή προγραμμάτων κατάρτισης και τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, με στόχο την αύξηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών.

Η αποστολή Ελλάδος – Κύπρου του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΕΗΜΑ) αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού, υπέγραψε Πρωτόκολλο Συνεργασίας με την Welcome Global, Luxury Hospitality Trainings.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Πάνος Αλμυράντης, πρόεδρος της αποστολής EHMA Ελλάδος – Κύπρου και η κα Βάνια Κάμτσιου, ιδρύτρια της Welcome Global, συμφώνησαν σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει την επιμόρφωση και τον εμπλουτισμό γνώσεων και δεξιοτήτων στελεχών μέσα από την προώθηση και βελτίωση του επαγγελματισμού, την οργάνωση και εφαρμογή προγραμμάτων κατάρτισης και τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, με στόχο την αύξηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών.

O κ. Αλμυράντης τόνισε ότι η Welcome Global παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες που επαναπροσδιορίζουν τις λειτουργικές προδιαγραφές στα τμήματα και ειδικεύονται στη διαδραστική επιμόρφωση. Η πολυετής παρουσία της Welcome Global και η εμπειρία της μέσα από συνεργασίες με ξενοδοχειακούς κολοσσούς παγκοσμίως, αποτελεί εχέγγυο για την ανάπτυξη στελεχών εστιάζοντας στην ενδυνάμωση, στην αποτελεσματικότερη διαχείριση και στη θετικότητα στο χώρο εργασίας.

Η ΕΗΜΑ ιδρύθηκε ως ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός το 1974 στη Ρώμη, με σκοπό την καλλιέργεια της αλληλεγγύης και της συναδελφικότητας που στοχεύει στη βελτίωση των προσόντων των επαγγελματιών μέσω της κατάρτισης. Απαρτίζεται από 421 μέλη σε 25 χώρες, που όλοι είναι γενικοί διευθυντές φημισμένων ξενοδοχείων.

H Welcome Global είναι μία δημιουργική ομάδα, που σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα ως “Ταξίδια στις γνώσεις και στις εμπειρίες”. Πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας στα hospitality trainings τις αρχές της Θετικής Ψυχολογίας.  Οι θεματολογίες αναπτύσσονται με Multi-sensorial τεχνικές, και μαζί με το διαδραστικό χαρακτήρα των trainings, κινητοποιούν το ανθρώπινο δυναμικό για εμπέδωση και μακροχρόνια επιρροή.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024