Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςAstra Airlines: Νέες πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Κύθηρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Κάρπαθο, Χανιά, Ρόδο και Κω
Αεροπορικές εταιρείες

Astra Airlines: Νέες πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Κύθηρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Κάρπαθο, Χανιά, Ρόδο και Κω

Νέα, απευθείας καλοκαιρινά δρομολόγια της Astra Airlines από τη Θεσσαλονίκη προς Ρόδο, Κύθηρα, Κεφαλονιά, Κάρπαθο, Ζάκυνθο, Χανιά και Κω.

Στο νέο θερινό πρόγραμμα η εταιρεία Astra Airlines εντάσσει την πραγματοποίηση απευθείας πτήσεων από την πόλη της Θεσσαλονίκης προς Ρόδο, Κύθηρα, Κεφαλονιά, Κάρπαθο, Ζάκυνθο, Χανιά και Κω. Επιπλέον, οι καθημερινές πτήσεις προς Μύκονο και Σαντορίνη συνεχίζονται για όλη την καλοκαιρινή περίοδο.

Τα δρομολόγια της Astra που θα συνδέουν τη Ζάκυνθο με τη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν στις 16 Ιουνίου 2019 και θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα. Κάθε Κυριακή το αεροπλάνο θα αναχωρεί από το νησί του Ιονίου στις 9 το βράδυ και αντίστοιχα από τη Θεσσαλονίκη προς τη Ζάκυνθο η αναχώρηση θα γίνεται στις 2:45 το μεσημέρι.

Η Astra Airlines AE, με έδρα στη Θεσσαλονίκη από το 2008, έχει ενεργή παρουσία στα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης, Αθήνας, Κοζάνης, Καστοριάς, Μήλου, Ικαρίας, Λήμνου και Καλύμνου με αντικείμενο την παροχή υπηρεσίας αερομεταφορών, τη συντήρηση αεροσκαφών και την παροχή υπηρεσίας επίγειας εξυπηρέτησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024