Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήFam Trip για MICE Κινέζους τουριστικούς πράκτορες σε Αθήνα, Κυλλήνη και Ζάκυνθο
MICE

Fam Trip για MICE Κινέζους τουριστικούς πράκτορες σε Αθήνα, Κυλλήνη και Ζάκυνθο

Η διοργάνωση εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό του My Odyssey και αποτελεί μέρος μιας σειράς ενεργειών που σκοπό έχουν τη συστηματική και στοχευμένη παρουσίαση της Ελλάδας ως προορισμού για εταιρικές συναντήσεις, εκδηλώσεις, συνέδρια και ταξίδια κινήτρων.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Fam trip που έλαβε χώρα στην Αθήνα, την Κυλλήνη και στη Ζάκυνθο με καλεσμένους 12 τουριστικούς πράκτορες από τους σημαντικότερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς της Κίνας.

Αφορμή και πρωτοβουλία για την συγκεκριμένη δράση δόθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την προώθηση της Ελλάδας ως προορισμό εταιρικών ταξιδιών το Νοέμβριο του 2018 στο ελληνικό πολιτιστικό κέντρο Hellas House στη Σαγκάη με την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού, του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και του ταξιδιωτικού γραφείου My Odyssey.

Tο σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος του εν λόγω ταξιδιού επιμελήθηκε το ταξιδιωτικό γραφείο My Odyssey, σε συνεργασία με την InterContinental Hotels Group China (IHG). Η διοργάνωση αυτή εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό του My Odyssey και αποτελεί μέρος μιας σειράς ενεργειών που σκοπό έχουν τη συστηματική και στοχευμένη παρουσίαση της Ελλάδας ως προορισμού για εταιρικές συναντήσεις, εκδηλώσεις, συνέδρια και ταξίδια κινήτρων. Μετά το τέλος του Fam trip, οι Κινέζοι ταξιδιωτικοί πράκτορες ταξίδεψαν στη Φρανκφούρτη για να συμμετάσχουν στη διεθνή έκθεση για το συνεδριακό τουρισμό IMEX 2019.

Το Fam trip που διήρκεσε από τις 15 έως τις 20 Μαΐου, είχε ως στόχο την εξοικείωση σημαντικών στελεχών μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών της Κίνας με επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς. Οι προσκεκλημένοι επισκέφθηκαν την Ακρόπολη και το Μουσείο της, γνώρισαν τους χώρους του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” και τις δυνατότητές τους για τη φιλοξενία εκδηλώσεων και συνεδρίων, επισκέφθηκαν το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο διασχίζοντας τις ακτές του Σαρωνικού, ταξίδεψαν ως την Κυλλήνη και τις αμμουδιές της, επισκέφθηκαν την Αρχαία Ολυμπία και τη Ζάκυνθο, γνώρισαν το Οινοποιείο Μερκούρη και δοκίμασαν τα ξεχωριστά του κρασιά, ενώ παράλληλα απόλαυσαν μια βόλτα με ιδιωτικό ταχύπλοο στη διεθνώς διάσημη παραλία “Ναυάγιο” και στις γεμάτες σπήλαια βορινές ακτές της Ζακύνθου. Οι επισκέπτες τέλος απόλαυσαν μερικά ξεχωριστά γεύματα γνωρίζοντας από κοντά τη δημιουργική ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, με αποκορύφωμα την γαστρονομική τους εμπειρία στο εστιατόριο “Σπονδή”.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, το Μουσείο της Ακρόπολης, το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, το ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, ο Όμιλος Grecotel Hotels and Resorts, το εστιατόριο “Σπονδή”, το ξενοδοχείο New Ηοtel και το Κτήμα Μερκούρη στήριξαν καθοριστικά την επιτυχία του συγκεκριμένου εγχειρήματος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024