Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαστρονομία

Το Hilton Αθηνών φέρνει την Ισπανία στο εστιατόριο 'Βυζαντινό'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Μάιος 2019, 13:02

Από τις 7 έως τις 16 Ιουνίου 2019, το εστιατόριο Βυζαντινό θα "μεταμορφωθεί" σε ισπανικό tapas bar με έναν μπουφέ που θα περιλαμβάνει παραδοσιακά ισπανικά πιάτα από τους βραβευμένους Ισπανούς Tapas Masters Álvaro Villasante and Ager Urigüen.


Η Ισπανία πρωτοστατεί στην ποιότητα ζωής, στον δείκτη ευτυχίας και στο προσδόκιμο όριο ζωής με το μεσογειακό τρόπο διατροφής, τα χρυσά καλοκαίρια της, την εξωστρέφεια και το χαμόγελο των ανθρώπων της. Το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, σε συνεργασία με την Foods and Wines from Spain (ICEX – Ισπανικό Ινστιτούτου Εξωτερικού Εμπορίου) διοργανώνουν ένα 10ήμερο ισπανικών γεύσεων στο εστιατόριο “Βυζαντινό” με τίτλο “Η Ισπανία στο Πιάτο σας”.

Από τις 7 έως τις 16 Ιουνίου 2019, το εστιατόριο Βυζαντινό θα “μεταμορφωθεί” σε ισπανικό tapas bar με έναν μπουφέ που θα περιλαμβάνει παραδοσιακά ισπανικά πιάτα από τους βραβευμένους Ισπανούς Tapas Masters Álvaro Villasante and Ager Urigüen.

Paella, gazpacho, tortilla de patata, pulpo a la gallega, croquetas de jamón, fabada asturiana, cocido madrileño, callos, patatas a la riojana, pisto, chorizo a la sidra, migas, gambas al ajillo αλλά και εξαιρετικά γλυκά όπως leche frita, crema catalana, goxua, tarta de Santiago, arroz con leche κ.λπ. θα έχουν την τιμητική τους. Στη λίστα κρασιών, Rioja and Torres θα έχουν την τιμητική τους.

Την ώρα του δείπνου, το Βυζαντινό επιφυλάσσει εκπλήξεις στους επισκέπτες του, όπως χορευτές flamenco και live cooking.

“Επιθυμούμε να παρουσιάσουμε τα ισπανικά προϊόντα στην Ελλάδα και να αναδείξουμε την αξία τους στο ελληνικό κοινό”, δήλωσε ο σύμβουλος Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Ισπανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα Álvaro García-Rosales Sanz.“Θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όσους δεν έχουν επισκεφτεί την Ισπανία και μια νοσταλγική εμπειρία για όσους έχουν ταξιδέψει στη χώρα μας”, αναφέρει ο Γαλικιανός Tapas Master, Álvaro Villasante. “Υπάρχει μια παροιμία στην Ισπανία που λέει ότι τα ψάρια κολυμπούν τρεις φορές: στο νερό, στο ελαιόλαδο και στο κρασί. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία της Ισπανίας, που θα αποτυπώσουμε στο μενού μας” λέει ο Βάσκος Tapas Master, Ager Urigüen.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top