Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο Hilton Αθηνών φέρνει την Ισπανία στο εστιατόριο 'Βυζαντινό'
Γαστρονομία

Το Hilton Αθηνών φέρνει την Ισπανία στο εστιατόριο 'Βυζαντινό'

Από τις 7 έως τις 16 Ιουνίου 2019, το εστιατόριο Βυζαντινό θα "μεταμορφωθεί" σε ισπανικό tapas bar με έναν μπουφέ που θα περιλαμβάνει παραδοσιακά ισπανικά πιάτα από τους βραβευμένους Ισπανούς Tapas Masters Álvaro Villasante and Ager Urigüen.

Η Ισπανία πρωτοστατεί στην ποιότητα ζωής, στον δείκτη ευτυχίας και στο προσδόκιμο όριο ζωής με το μεσογειακό τρόπο διατροφής, τα χρυσά καλοκαίρια της, την εξωστρέφεια και το χαμόγελο των ανθρώπων της. Το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, σε συνεργασία με την Foods and Wines from Spain (ICEX – Ισπανικό Ινστιτούτου Εξωτερικού Εμπορίου) διοργανώνουν ένα 10ήμερο ισπανικών γεύσεων στο εστιατόριο “Βυζαντινό” με τίτλο “Η Ισπανία στο Πιάτο σας”.

Από τις 7 έως τις 16 Ιουνίου 2019, το εστιατόριο Βυζαντινό θα “μεταμορφωθεί” σε ισπανικό tapas bar με έναν μπουφέ που θα περιλαμβάνει παραδοσιακά ισπανικά πιάτα από τους βραβευμένους Ισπανούς Tapas Masters Álvaro Villasante and Ager Urigüen.

Paella, gazpacho, tortilla de patata, pulpo a la gallega, croquetas de jamón, fabada asturiana, cocido madrileño, callos, patatas a la riojana, pisto, chorizo a la sidra, migas, gambas al ajillo αλλά και εξαιρετικά γλυκά όπως leche frita, crema catalana, goxua, tarta de Santiago, arroz con leche κ.λπ. θα έχουν την τιμητική τους. Στη λίστα κρασιών, Rioja and Torres θα έχουν την τιμητική τους.

Την ώρα του δείπνου, το Βυζαντινό επιφυλάσσει εκπλήξεις στους επισκέπτες του, όπως χορευτές flamenco και live cooking.

“Επιθυμούμε να παρουσιάσουμε τα ισπανικά προϊόντα στην Ελλάδα και να αναδείξουμε την αξία τους στο ελληνικό κοινό”, δήλωσε ο σύμβουλος Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Ισπανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα Álvaro García-Rosales Sanz.

“Θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όσους δεν έχουν επισκεφτεί την Ισπανία και μια νοσταλγική εμπειρία για όσους έχουν ταξιδέψει στη χώρα μας”, αναφέρει ο Γαλικιανός Tapas Master, Álvaro Villasante. “Υπάρχει μια παροιμία στην Ισπανία που λέει ότι τα ψάρια κολυμπούν τρεις φορές: στο νερό, στο ελαιόλαδο και στο κρασί. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία της Ισπανίας, που θα αποτυπώσουμε στο μενού μας” λέει ο Βάσκος Tapas Master, Ager Urigüen.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024