Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Anemi Hotel ανοίγει για το καλοκαίρι του 2019
Ξενοδοχεία

Το Anemi Hotel ανοίγει για το καλοκαίρι του 2019

Το εστιατόριο του Anemi μετονομάζεται σε 'Sea Sense' και αλλάζει το μενού του, ενσωματώνοντας τις πιο αγαπημένες γεύσεις της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης.

Το Anemi Hotel, ένα boutique resort ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και design, που βρίσκεται στη Φολέγανδρο, ένα νησί της άγονης γραμμής των Κυκλάδων, δίνοντας την επιλογή μια εναλλακτικής πρότασης διακοπών, ανοίγει ξανά, σηματοδοτώντας την έναρξη της καλοκαιρινής του σεζόν στο νησί.

“Τhe white experience” είναι η φράση που αποτυπώνει την αίσθηση του επισκέπτη του Anemi Hotel. Το κτιριακό συγκρότημα με θέα τη θάλασσα, χαρακτηρίζεται από τη λιτότητα και την καθαρότητα των γραμμών του, με σαφή ερεθίσματα από την παραδοσιακή Αιγαιοπελαγίτικη διακόσμηση και μια διακριτική πολυτέλεια. Δώδεκα ανεξάρτητες μεζονέτες, αναπτύσσονται ήπια σε χώρο 16 στρεμμάτων, με σεβασμό στον μικρό παραδοσιακό οικισμό του Καραβοστάση, που είναι και το λιμάνι της Φολεγάνδρου. Τα 44 δωμάτια και σουίτες παρέχουν την αίσθηση ξεχωριστής ιδιωτικής κατοικίας, με ιδιωτική βεράντα αλλά και ιδιωτική πισίνα σε κάποια από αυτά. Στο κέντρο του συγκροτήματος βρίσκεται το εστιατόριο, το pool bar και οι δύο πισίνες, 220 τ.μ. η μεγάλη και 40 τ.μ. η παιδική, που λειτουργούν με θαλασσινό νερό.

Φέτος, στο εστιατόριο του Anemi που μετονομάζεται σε “Sea Sense” το μενού αλλάζει και ενσωματώνει τις πιο αγαπημένες γεύσεις της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης. O κ. Aλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, consulting chef της Anemi Hotels, υποδέχεται ως resident chef τον κ. Ανέστη Ποιμενίδη. Ξεχωριστή θέση, κατέχει, όπως κάθε χρόνο, το a la carte πρωινό, με ντόπια υλικά εξαιρετικής ποιότητας και προτάσεις μέσα από τη γαστρονομική παράδοση των Κυκλάδων και της υπόλοιπης χώρας. Το ανανεωμένο μενού (μεσημεριανό και βραδινό) αποτελείται από προϊόντα και συνταγές από όλη την Ελλάδα: πρωτότυπες αλοιφές, πολύχρωμες σαλάτες και συστατικά-έκπληξη, φρέσκα ψάρια, παραδοσιακά πιάτα με βάση τα λαχανικά ή το κρέας, στην πιο δημιουργική τους εκδοχή. Ξεχωριστό και ενημερωμένο είναι και το κελάρι του Anemi που προσφέρει μία μεγάλη γκάμα κρασιών, υψηλής κλάσης, από τη σύγχρονη ελληνική οινοποιία, που παρουσιάζονται και σε βραδιές wine tasting με την επιμέλεια του F&B manager κ. Κώστα Θεοδώρου (όχι μόνο τους φιλοξενούμενους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού). Τέλος, το ανακαινισμένο Pool Bar αναμένεται να αποτελέσει ένα νέο πόλο έλξης με νέα Signature Cocktail List. Cocktails με κυκλαδίτικη αύρα, επιλογές τόσο σε low alcohol, σε bubbles, G&Τ και πολλές άλλες επιλογές.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί, ο ανανεωμένος, ζεν χώρος του Anemi για τους λάτρεις της Yoga, δίπλα στον αμπελώνα του ξενοδοχείου. Ολιστική προσέγγιση, από την Ελληνο-Καναδή Zoja, εξειδικευμένη εκπαιδεύτρια που θα μετατρέψει την εμπειρία των διακοπών σε ευκαιρία αποτοξίνωσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024