Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTo Kivotos Santorini στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης ανοίγει τις πόρτες του
Ξενοδοχεία

To Kivotos Santorini στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης ανοίγει τις πόρτες του

Το Kivotos Santorini προσφέρει 5 σουίτες και δύο βίλες με θέα, εσωτερική ή εξωτερική πισίνα δίπλα στο εστιατόριο, τζακούζι, αίθουσες περιποίησης και 24ωρη εξυπηρέτηση.

Το Kivotos Santorini βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, στο Ημεροβίγλι, μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Σαντορίνης. Με 8 μοναδικές σουίτες εύκολα προσβάσιμες, το Kivotos Santorini θα γίνει ο ιδανικός προορισμός σας, σε 20 μόνο λεπτά από το αεροδρόμιο.

Το Kivotos Santorini προσφέρει 5 σουίτες και δύο βίλες με θέα, εσωτερική ή εξωτερική πισίνα δίπλα στο εστιατόριο, τζακούζι, αίθουσες περιποίησης, 24ωρη εξυπηρέτηση και άλλες υπηρεσίες που μόνο ένα Luxury συγκρότημα μπορεί να προσφέρει.

Πιο συγκεκριμένα, οι σουίτες είναι οι εξής:

  • Junior Suite με εξωτερικό Jacuzzi
  • Honeymoon Suite με εσωτερικό Jacuzzi
  • Deluxe Suite με εξωτερικό Jacuzzi
  • Executive Suite με εξωτερικό Jacuzzi
  • Spa Villa με ιδιωτική πισίνα
  • Βίλα με 2 υπνοδωμάτια και 2 εξωτερικά Jacuzzi
  • Βίλα με τρία υπνοδωμάτια, εξωτερικό Jacuzzi και ιδιωτική πισίνα

Όλα τα δωμάτια έχουν μεγάλα μπαλκόνια και θέα, ιδιωτικότητα και εύκολη πρόσβαση χωρίς σκαλοπάτια.

Το Kivotos Santorini διαθέτει ένα gourmet εστιατόριο με την υπογραφή του chef κ. Λευτέρη Σουλτάτου, ο οποίος συνεργάζεται σε Consulting γαστρονομικά Project για εστιατόρια και ξενοδοχεία μαζί με τον διακεκριμένο σεφ, κ. Λευτέρη Λαζάρου. Ο κ. Σουλτάτος έχει αποσπάσει επίσης αρκετά βραβεία σε διαγωνισμούς γαστρονομίας.

Η νέα σημαντική επένδυση της οικογένειας Μιχόπουλου, στην οποία ανήκει και το 5άστερο Kivotos Mykonos στον Ορνό της Μυκόνου, φιλοδοξεί να ανατρέψει τα δεδομένα της φιλοξενίας στη Σαντορίνη. Σύμφωνα με τον κ. Φίλιππο Μιχόπουλο, “στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας στον επισκέπτη και να αναδείξουμε τις φυσικές ομορφιές της Σαντορίνης, ενώ γενικότερα θα ακολουθηθεί όλη η φιλοσοφία που διέπει και το Kivotos Mykonos, όσον αφορά στις υπηρεσίες μας. Επιπλέον, το στιλ της διακόσμησης έχει τη δική μας σφραγίδα, προσαρμοσμένο πάντα στο τοπίο και το περιβάλλον της Σαντορίνης που είναι επηρεασμένο από τη λάβα του ηφαιστείου και από το μαύρο χρώμα που χαρακτηρίζει το νησί”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024