Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Fam trip Ισραηλινών τουριστικών πρακτόρων και ενός δημοσιογράφου σε Καβάλα, Θάσο και Θεσσαλονίκη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 Μάιος 2019, 14:06

Οι ξενοδοχειακές υποδομές, οι αγορές, τα μνημεία, οι οργανωμένες παραλίες και τα οινοποιεία βρέθηκαν στο επίκεντρο των αναζητήσεων και ξεναγήσεων των ταξιδιωτικών πρακτόρων.


Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συνεργάστηκε με επιτυχία για ένα 4ήμερο (16-20 Μαΐου 2019) fam-press trip, 23 συνολικά ατόμων, τουριστικών πρακτόρων και ενός δημοσιογράφου, από το Ισραήλ.
 
Πρόκειται για ταξίδι τουριστικού ενδιαφέροντος, αποτέλεσμα συνεργασίας και υποστήριξης από την τουριστική επιχείρηση Ofakim travel, την αεροπορική εταιρεία ISRAIR, τη Δημωφέλεια Καβάλας, το Επιμελητήριο Καβάλας και το Γραφείο ΕΟΤ Ισραήλ. Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ανέλαβε την διαμονή και την γαστρονομική τους γνωριμία με την κουζίνα της Θεσσαλονίκης.
 
Οι φιλοξενούμενοι επισκέφθηκαν την Καβάλα, τη Θάσο, και την Θεσσαλονίκη. Οι ξενοδοχειακές υποδομές, οι αγορές, τα μνημεία, οι οργανωμένες παραλίες και τα οινοποιεία βρέθηκαν στο επίκεντρο των αναζητήσεων και ξεναγήσεων των ταξιδιωτικών πρακτόρων. Η πολυπληθής αποστολή επιβεβαιώνει το συνεχές ενδιαφέρον που υπάρχει από πλευράς Ισραηλινών τουριστικών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων σε προορισμούς στην Κεντρική Μακεδονία. 
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top