Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Tουριστικές διαδρομές στις οθόνες του thessmall, του εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Μάιος 2019, 12:08

Η παρουσία της τουριστικής Θεσσαλονίκης στις οθόνες ενημέρωσης και εξυπηρέτησης του Thess Mall είναι μία από τις δράσεις συνεργασίας του Οργανισμού Τουρισμού και με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.


Σε παράθυρο και της τουριστικής Θεσσαλονίκης, με υλικό που διέθεσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης εξελίσσονται οι οθόνες του Thess Mall που έχουν τοποθετηθεί από τον Εμπορικό Σύλλογο, στο πλαίσιο του έργου “Ενίσχυση Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου” του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα”.

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου μπορούν τώρα να αντλούν στοιχεία από τις τέσσερις οθόνες (σε ελληνικά-αγγλικά) για σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, για τρέχουσες εκδηλώσεις στην πόλη, θεματικές τουριστικές διαδρομές, χρήσιμες πληροφορίες (π.χ. πολιτιστική γραμμή του ΟΑΣΘ), αλλά και για τις ψηφιακές εφαρμογές και τα Social Media του ΟΤΘ.

Η παρουσία της τουριστικής Θεσσαλονίκης στις οθόνες ενημέρωσης και εξυπηρέτησης του Thess Mall είναι μία από τις δράσεις συνεργασίας που υλοποιούν για την ενίσχυση προβολής της πόλης, ο Οργανισμός Τουρισμού και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top