Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΜ. Κόνσολας: 'Οι μεθοδεύσεις για την αλλαγή της ηγεσίας του Αρείου Πάγου υπονομεύουν και περιφρονούν το Σύνταγμα'
Τουρισμός και πολιτική

Μ. Κόνσολας: 'Οι μεθοδεύσεις για την αλλαγή της ηγεσίας του Αρείου Πάγου υπονομεύουν και περιφρονούν το Σύνταγμα'

Οι μεθοδεύσεις για την αλλαγή της ηγεσίας του Αρείου Πάγου δείχνουν μια ακραία καθεστωτική αντίληψη, η οποία ηττήθηκε στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, επισημαίνει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Ο τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα περιφρονεί και υπονομεύει το Σύνταγμα, επιχειρεί τις τελευταίες ημέρες της θητείας της να αλλάξει την ηγεσία της Δικαιοσύνης.
 
Δεν πρόκειται απλά για «καταδολίευση του πνεύματος του Συντάγματος», όπως αναφέρει ο διαπρεπής συνταγματολόγος, κ. Αντώνης Μανιτάκης, αλλά για μια απροκάλυπτη και κυνική παρέμβαση.
 
Ουσιαστικά, η κυβέρνηση, πλέον, δεν υπάρχει, είμαστε σε προεκλογική περίοδο. 
 
Ούτε η Βουλή μπορεί να λειτουργεί και να κλείνει «εκκρεμότητες», ούτε η κυβέρνηση μπορεί να παίρνει αποφάσεις που δεν έχουν το χαρακτήρα του επείγοντος.
 
Με πολύ απλά λόγια, εφόσον η κυβέρνηση έχει ουσιαστικά καταρρεύσει δεν έχει τη δημοκρατική νομιμοποίηση να λαμβάνει αποφάσεις.
 
Οι μεθοδεύσεις για την αλλαγή της ηγεσίας του Αρείου Πάγου δείχνουν μια ακραία καθεστωτική αντίληψη.
 
Αυτή η αντίληψη ηττήθηκε στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.
 
Εάν συνεχίσει να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση, είναι σαφές ότι δεν μπορεί να διενεργήσει τις εκλογές, αλλά θα πρέπει να ορκιστεί μια υπηρεσιακή κυβέρνηση.
 
Η χώρα χρειάζεται ομαλότητα, κάποιοι αποδεικνύεται ότι, όχι μόνο δεν ξέρουν να χάνουν, αλλά δεν έχουν καταλάβει και γιατί έχασαν“.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024