Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήLouis Ivi Mare: Νέο 4στερο ξενοδοχείο από Louis Hotels στην Πάφο
Ξενοδοχεία

Louis Ivi Mare: Νέο 4στερο ξενοδοχείο από Louis Hotels στην Πάφο

Το Louis Ivi Mare λειτουργεί και στη βάση του Half-Board Plus, με επιλογή τριών διαφορετικών εστιατορίων και εισαγόμενα ποτά με το φαγητό.

Άλλη μια ποιοτική επιλογή έχει προσθέσει στην γκάμα των ξενοδοχείων της η Louis Hotels με το νεόκτιστο ξενοδοχείο Louis Ivi Mare στην Πάφο που από τις 22 Μαΐου ξεκίνησε τη λειτουργία του. Το Louis Ivi Mare, αντιπροσωπεύοντας την Elegant συλλογή των ξενοδοχείων της Louis Hotels, σχεδιάστηκε και διακοσμήθηκε με καλαισθησία και σεβασμό προς το περιβάλλον. Το λευκό που επικρατεί παντού, σε συνδυασμό με το γαλάζιο της θάλασσας αποτελούν την “παλέτα” για τις ιδανικές διακοπές.

Με το παραλιακό μέτωπο της Κάτω Πάφου να απλώνεται στα πόδια των επισκεπτών, το ξενοδοχείο απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής, όπως το γραφικό λιμανάκι της Πάφου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 148 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων κάποιες με εξωτερικό τζακούζι, 3 εστιατόρια, 1 εσωτερική και 1 εξωτερική πισίνα- τη μεγαλύτερη σε μήκος στη Πάφο. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, εσωτερικά και εξωτερικά μπαρ, πισίνα για παιδιά και το σπα που αποτελείται από δωμάτια περιποίησης, γυμναστήριο, χαμάμ και σάουνα. Το νέο “στολίδι” τις Louis Hotels με τις μοναδικές εγκαταστάσεις, προσφέρει επίσης στους φιλοξενούμενούς του ειδικούς χώρους ηρεμίας, χαλάρωσης και ευεξίας.

Το Louis Ivi Mare λειτουργεί και στη βάση του Half-Board Plus, με επιλογή τριών διαφορετικών εστιατορίων και εισαγόμενα ποτά με το φαγητό. Μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα στο εστιατόριο Pallettes για πρωινό και μπουφέδες το βράδυ, το εστιατόριο Akakiko Easy Japanese Fusion και το Meze by Elliniko με γεύσεις από Ελλάδα- δύο νέες αφίξεις που έρχονται να εμπλουτίσουν τις γαστρονομικές εμπειρίες και των μονίμων κατοίκων Πάφου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024