Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑναβαθμισμένο WiFi On Board στα πλοία της ANEK Lines
Ακτοπλοΐα

Αναβαθμισμένο WiFi On Board στα πλοία της ANEK Lines

Η υπηρεσία, σε συνεργασία με την Telenor Maritime, θα είναι άμεσα διαθέσιμη και στα πλοία 'Hellenic Spirit' και 'Asterion II', που ταξιδεύουν στις γραμμές της Αδριατικής. Η νέα παροχή σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στα υπόλοιπα πλοία του στόλου της εταιρείας στις γραμμές της Κρήτης, των Κυκλάδων και του Αιγαίου.

H ANEK Lines εξελίσσει την ταξιδιωτική εμπειρία φέρνοντας αναβαθμισμένο WiFi On Board σε συνεργασία με την TELENOR MARITIME, εταιρεία διεθνούς κύρους, που εγγυάται δυνατή και γρήγορη διαδικτυακή πλοήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες της ΑΝΕΚ Lines που ταξιδεύουν στα Χανιά με το “Ελ. Βενιζέλος” ή στην Ανκόνα με το “Olympic Champion”, θα μπορούν να σερφάρουν on board, σε κάθε σημείο των πλοίων, επιλέγοντας την σύνδεση που τους ταιριάζει. Η υπηρεσία θα είναι άμεσα διαθέσιμη και στα πλοία “Hellenic Spirit” και “Asterion II”, που ταξιδεύουν στις γραμμές της Αδριατικής.

Εύκολα, γρήγορα κάθε επιβάτης παραμένει online, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, έχοντας την δυνατότητα να διασκεδάσει, να ενημερωθεί ή ακόμα και να δουλέψει εν πλω, μέσα από το laptop, το tablet ή το κινητό του, συνδυάζοντας το ταξίδι με το διαδικτυακό σερφάρισμα.

Η ΑΝΕΚ Lines εκσυγχρονίζει την πρόσβαση στη μεγάλη online κοινότητα σε όλους τους χώρους των πλοίων της, μέσα από την πρωτοποριακή συνεργασία με την Telenor Maritime. Η Telenor Maritime αποτελεί κορυφαίο διεθνή φορέα στην παροχή τηλεπικοινωνιών εν πλω. Η εταιρεία, με εξελιγμένη και σύγχρονη τεχνολογία, αξιοποιώντας τεχνογνωσία χρόνων, καθιστά εφικτή την αξιοποίηση κινητών  τηλεπικοινωνιακών συσκευών τόσο στη θάλασσα, όσο και στην ξηρά.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να αγοράσουν online το πακέτο δεδομένων που επιθυμούν συνδεόμενοι στο getwifi.no, ή να το βρουν ως προπληρωμένο Voucher στα bars και στις receptions των πλοίων. Η νέα παροχή σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στα υπόλοιπα πλοία του στόλου της εταιρείας στις γραμμές της Κρήτης, των Κυκλάδων και του Αιγαίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024