Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΧρεωκοπία του βρετανικού T.O. Holiday Place, με παρουσία και στην κυπριακή αγορά
TOs

Χρεωκοπία του βρετανικού T.O. Holiday Place, με παρουσία και στην κυπριακή αγορά

Η Holiday Place δραστηριοποιούταν και με το εμπορικό σήμα 'the Cyprus Experience' στην Κύπρο.

Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου (CAA) μεσολάβησε για να υποστηρίξει τους τουρίστες που ταξίδεψαν με τον βρετανικό TO, Holiday Place ο οποίος χρεωκόπησε. Η εταιρεία που εδρεύει στο Λονδίνο έπαψε να λειτουργεί και πιστεύεται ότι υπάρχουν περίπου 450 άτομα που βρίσκονται επί του παρόντος στο εξωτερικό με προστατευμένα πακέτα ATOL, κλεισμένα  με την εταιρεία. “Όποιος βρίσκεται στο εξωτερικό θα έχει εισιτήρια για την πτήση του στο σπίτι. Αυτά εξακολουθούν να είναι έγκυρα και οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν check-in κανονικά” ενημέρώνει η CAA.

Η CAA συνεργάζεται ενεργά με φορείς παροχής καταλυμάτων για να διασφαλίσει ότι όλοι οι πελάτες που επηρεάζονται μπορούν να συνεχίσουν τις διακοπές τους.

“Εάν για οποιονδήποτε λόγο υποχρεωθείτε να πληρώσετε και πάλι για τη διαμονή σας, σας συμβουλεύουμε να λάβετε αποδείξεις πληρωμής και να υποβάλετε αξίωση για το προστατευμένο σας πακέτο ATOL μέσω του συστήματος ATOL”, πρόσθεσε ο οργανισμός. “Εάν επιλέξετε να ταξιδέψετε, ίσως σας ζητηθεί να πληρώσετε ξανά για υπηρεσίες αντικατάστασης των αρχικών διακοπών σας. Ωστόσο, δικαιούστε να υποβάλλετε αξίωση επιστροφής χρημάτων κατά την επιστροφή σας μέσω του συστήματος ATOL. Οι αντικατασταθείσες υπηρεσίες μπορεί να περιλαμβάνουν διαμονή, μεταφορά ή άλλες υπηρεσίες, αλλά πρέπει να επιβεβαιώσετε ποιες υπηρεσίες συμπεριλήφθηκαν στις οργανωμένες διακοπές σας”, συμβουλεύει η CAA.

Η Holiday Place δραστηριοποιούταν επί 40 χρόνια σε προορισμούς της Καραϊβικής, της Ασίας και του Ινδικού Ωκεανού και με τα εμπορικά σήματα “the fishing place”, “the scuba place”, “Cubaholidays.co.uk”, “Dubaiholidays.co.uk, “Cuba Holidays”, “Holiday Place”, “Ocean Jewels”, “Holiday USA”, “Egypt Direct”, “Dubai Direct”, “Go Dominican Holidays”, “Just Caribbean” “the Cuba Experience”, “the Cyprus Experience”, “the Kenya Experience” και “the Mexico Experience”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024