Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΒελτιώσεις στην περιοχή κίνησης αεροσκαφών του ΔΑΑ ζητούν οι ελεγκτές ενάεριας κυκλοφορίας
Αερομεταφορές

Βελτιώσεις στην περιοχή κίνησης αεροσκαφών του ΔΑΑ ζητούν οι ελεγκτές ενάεριας κυκλοφορίας

Ο Έλεγχος Εναέριας Κυκλοφορίας είναι πάντα έτοιμος να σταθεί αρωγός σε κάθε έντιμη και ειλικρινή προσπάθεια ανάπτυξης των αερομεταφορών στη χώρα, με αδιαπραγμάτευτη όμως αρχή και βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των πτήσεων, τονίζει η Ένωση.

Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι η εταιρεία του ΔΑΑ αποκρύπτει το γεγονός ότι δεν έχει προβεί σε βελτιώσεις των υποδομών του αεροδρομίου, στην περιοχή κίνησης αεροσκαφών.

“Τα τελευταία έτη η εταιρεία διαχείρισης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών έχει επιδοθεί σε συστηματική προσπάθεια να πείσει την ΥΠΑ για την αύξηση της θεσμοθετημένης χωρητικότητας του ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ και παράλληλα να επιρρίψει τις ευθύνες για τις καθυστερήσεις πτήσεων στον Έλεγχο Εναέριας Κυκλοφορίας”, επισημαίνει η Ένωση.

Στην προσπάθειά της αυτή, η εταιρεία του ΔΑΑ αποκρύπτει το γεγονός ότι δεν έχει προβεί σε ανάλογες βελτιώσεις των υποδομών του αεροδρομίου, στην περιοχή κίνησης αεροσκαφών.

Ο Έλεγχος Εναέριας Κυκλοφορίας είναι πάντα έτοιμος να σταθεί αρωγός σε κάθε έντιμη και ειλικρινή προσπάθεια ανάπτυξης των αερομεταφορών στη χώρα, με αδιαπραγμάτευτη όμως αρχή και βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των πτήσεων”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024