Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Το εμβληματικό Α380 της Emirates έρχεται στην Αθήνα για το καλοκαίρι 2019

Θοδωρής Κουμέλης - 04 June 2019, 12:18

Η Emirates διαθέτει το διώροφο αεροσκάφος ευρείας ατράκτου, με σκοπό να εξυπηρετήσει την αυξημένη ζήτηση της καλοκαιρινής περιόδου για όσους ταξιδεύουν από και προς την Ελλάδα.


Η Emirates προσφέρει στους επιβάτες από Ελλάδα την ευκαιρία να ταξιδέψουν με το εμβληματικό αεροσκάφος Α380 από τις 31 Μαΐου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2019. Η αεροπορική διαθέτει το διώροφο αεροσκάφος ευρείας ατράκτου, με σκοπό να εξυπηρετήσει την αυξημένη ζήτηση της καλοκαιρινής περιόδου για όσους ταξιδεύουν από και προς την Ελλάδα.Το αεροσκάφος Α380 προσγειώθηκε από το Ντουμπάι στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 8.25 μ.μ., υποδεχόμενο από μία εορταστική αψίδα νερού, συμβολίζοντας την έναρξη των εμπορικών πτήσεων από και προς τη χώρα μας.”Η επιστροφή του αεροσκάφους Α380 στους ελληνικούς ουρανούς, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Emirates και τις ισχυρές σχέσεις που έχει με την ελληνική αγορά, εδώ και 23 συνεχή χρόνια. Η άφιξη του αεροσκάφους Α380 επίσης επιβεβαιώνει τη δυνατότητα που έχει η αεροπορική, να προσαρμόζει τις παροχές της όταν υπάρχει μεγάλη ζήτηση μέσω του στόλου της”, επισημαίνει η εταιρεία.Το αεροσκάφος Α380 διαθέτει 3 κατηγορίες Θέσεων, παρέχοντας 399 καθίσματα στην Οικονομική, 76 πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα- κρεβάτια στην Διακεκριμένη και 14 Ιδιωτικές Σουίτες στην Πρώτη Θέση. Πέρα από τα άνετα καθίσματα, η Emirates προσφέρει δωρεάν 20ΜΒ Wi-Fi εν πτήσει και το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας ice σε όλες τις Θέσεις. Η αεροπορική διαθέτει επίσης Shower Spa και Onboard Lounge για τους επιβάτες της Διακεκριμένης και της Πρώτης Θέσης, με ποικιλία από ποτά και κεράσματα, καθώς και χώρο για κοινωνικές επαφές ή χαλάρωση.

Οι επιβάτες της Emirates μπορούν να απολαύσουν το αεροσκάφος Α380 καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, ταξιδεύοντας στον κόμβο της αεροπορικής στο Ντουμπάι και από εκεί προς τους προορισμούς που εξυπηρετούνται από το εμβληματικό αεροσκάφος όπως η Βόρεια και η Νότια Αμερική, η Ευρώπη, η Αυστραλία & η Νέα Ζηλανδία, η Ρωσία και η Άπω Ανατολή.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top