Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΤρίτο Tomorrow’s Hospitality Leaders Workshop στην Αθήνα από το Cesar Ritz Colleges του SEG
Τουριστική εκπαίδευση

Τρίτο Tomorrow’s Hospitality Leaders Workshop στην Αθήνα από το Cesar Ritz Colleges του SEG

Στο Summer Camp θα λάβουν μέρος στελέχη του Cesar Ritz Colleges Switzerland και κορυφαίοι επαγγελματίες της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας.

Το Cesar Ritz Colleges Switzerland, μέλος του κορυφαίου ελβετικού δικτύου παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών Hotel Management Swiss Education Group (SEG), διοργανώνει για τρίτη συνεχή φορά το Tomorrow’s Hospitality Leaders Summer Camp στην Αθήνα για νέους, ηλικίας 16-18 χρόνων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού. Το Summer Camp, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 12-14 Ιουλίου στο Athens Marriott Hotel, αποτελεί μέρος μιας σειράς εκπαιδευτικών σεμιναρίων που διεξάγει το Swiss Education Group σε πολλές χώρες παγκοσμίως και έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή στελέχη του κλάδου της φιλοξενίας και του τουρισμού με τους μελλοντικούς επαγγελματίες στον τομέα του Hospitality Management.

Στο Summer Camp θα λάβουν μέρος στελέχη του Cesar Ritz Colleges Switzerland και κορυφαίοι επαγγελματίες της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας, δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να κατανοήσουν βαθύτερα τις βασικές αρχές του Hospitality Management και να εξερευνήσουν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που θα συναντήσουν στην αγορά, μέσα από την εμπλοκή τους σε διάφορα projects, δημιουργικά παιχνίδια, εταιρικές επισκέψεις και μία σειρά από δραστηριότητες που θα κληθούν να λάβουν μέρος.

Το περιεχόμενο και η θεματολογία των workshops ποικίλει και έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει μια εξαιρετικά hands-on και εποικοδομητική εμπειρία, τόσο στους ομιλητές, όσο και στο κοινό, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού. Στο τέλος κάθε ημέρας, οι συμμετέχοντες θα έχουν ελεύθερο χρόνο για μελέτη, ενώ παράλληλα θα μπορούν να λάβουν μέρος και σε διασκεδαστικές δραστηριότητες. Μετά το πέρας του summer camp, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024